Kenan Doğulu'dan AK Parti'ye 'Yaparım Bilirsin" tepkisi! 'Çok şaşkınım' diyerek duyurdu!

Kenan Doğulu'dan AK Parti'ye 'Yaparım Bilirsin" tepkisi! 'Çok şaşkınım' diyerek duyurdu!

AK Parti'nin yerli otomobil TOGG ile ilgili hazırladığı bir videoda Kenan Doğulu'nun bir döneme damga vuran "Yaparım Bilirsin" adlı şarkısı kullanıldı. Ünlü şarkıcı, söz konusu videoda şarkısının kullanılmasına sosyal medya hesabı aracılığıyla tepki gösterdi.

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, AK Parti'nin yerli otomobil TOGG ile ilgili hazırladığı videoda "Yaparım Bilirsin" şarkısının kullanılmasına tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Kenan Durumu, şarkı için kendisinden izin alınmadığını söyledi.

Kenan Doğulu, AK Parti'nin yerli otomobil TOGG ile ilgili hazırladığı bir videoda "Yaparım Bilirsin" adlı şarkısının kullanılmasına tepki gösterdi. Doğulu, söz konusu şarkının kendisinden izinsiz şekilde kullanıldığını açıkladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın Twitter hesabından paylaşılan videoda önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Burada iddiamızı ortaya koyuyoruz ve diyoruz ki, Türkiye'nin otomobilini yapacağız" sözleri, sonrasında da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Hani oturdular, büyük gösteriler yaptılar, iş adamları bir araya geldi... Bakanlar, başbakanlar, cumhurbaşkanları bir araya geldiler, otomobil üretiyoruz dediler. Nerede, milleti kandırmayın" açıklaması yer alıyor.

Videonun sonunda Erdoğan'ın TOGG aracını kullandığı görüntülerle birlikte Kenan Doğulu'nun "Yaparım Bilirsin" şarkısı çalması dikkatleri çekti.

"ÇOK ŞAŞKINIM"

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Doğulu, şarkının izinsiz kullanıldığını belirtti.

Doğulu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Yaparım Bilirsin adlı şarkımın, içinde TOGG markasının da yer aldığı siyasi içerikli bir videoda, benden yazılı veya sözlü herhangi bir izin alınmadan paylaşıldığını dostlarımın ve çalışma arkadaşlarımın uyarısı üzerine fark ettim. Ben de sizler gibi bunu ilk kez sosyal medyada gördüm ve çok şaşkınım"

1680025881739-kenan-dogulu-dan-akp-ye-tepki-benden-izin-alinmadi-1143810-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN