Kilolarıyla dalga geçmişlerdi! Sibel Can'ın hastalığı ortaya çıktı, hayranları bu duruma çok üzülecek

Kilolarıyla dalga geçmişlerdi! Sibel Can'ın hastalığı ortaya çıktı, hayranları bu duruma çok üzülecek

Türkiye'nin ünlü sanatçılarından biri olan Sibel Can, yıllardır müzik dünyasında büyük bir başarı elde etmiş, müzikseverlerin kalplerinde taht kurmuş bir isim. Ancak son zamanlarda, sanatçının fazla kiloları konuşulan konular arasında yer alıyor. Sibel Can'ın hastalığı ortaya çıktı, hayranları bu duruma çok üzülecek

Sibel Can, Türk pop müziğinin önemli isimlerinden biri olarak kabul edilir. Onun kariyeri boyunca birçok hit şarkıya imza atmış, sayısız ödül kazanmış ve büyük bir hayran kitlesi edinmiştir. Sibel Can, sesi ve sahne performansıyla Türk müziğinin önemli temsilcilerinden biri. Ancak son yıllarda fazla kiloları nedeniyle sahne performansında düşüş yaşadığı ve eski enerjik halinden uzak olduğu eleştirilerine maruz kaldı. Çoğu kişi ise ünlü şarkıcının fazla kiloları hakkında çirkin yorumlarda bulunup dalga geçmişlerdi. Meğer Sibel Can' ın fazla kilolarının sebebi bambaşkaymış.

s-92c069f25e3e2048b4338286f3b49deb5b14f9a3.webp

KİLOLARIYLA DALGA GEÇMİŞLERDİ! SİBEL CAN'IN HASTALIĞI ORTAYA ÇIKTI, HAYRANLARI BU DURUMA ÇOK ÜZÜLECEK

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Sibel Can, İzmir Fuar' ında konser verdi ve odak Sibel Can'ın aldığı kilolardaydı. Yağmura rağmen fuara akın eden on binlerce kişi, Çim Konserleri’nde Sibel Can ve bir çok isimi dinleme fırsatı buldu. Hayranlarıyla buluşan ve sevilen şarkılarını seslendiren Sibel Can, sahneye siyah uzun bir elbiseyle çıktı. Arkası yırtmaçlı elbisesiyle oldukça şık gözüken Can, aldığı kilolarla geceye damga vurdu.

izmir-de-konser-veren-sibel-can-aldigi-kilolarla-16313306-7042-m.webp

Başarılı sanatçının sahne performansı sırasında kilolu görüntüsü, konseri izleyenler arasında büyük bir konuşma konusu haline geldi. Sibel Can için hayranları "Diyeti bozmuş" yorumu yaptı.

maxresdefault.jpg

GERÇEK ÇOK BAŞKAYMIŞ

Söylemezsem Olmaz'ın haberine göre ünlü şarkıcı Sibel Can uzun yıllardır Tiroid bozukluğuyla mücadele ediyormuş. Konu hakkında konuşan Selen Görgüzel de, aynı sorundan muzdarip olduğunu ve düzenli ilaç kullandığını, kullanılmadığı takdirde de bu gibi problemler yaşanabileceğini söyledi. Tiroid hormonlarındaki bozukluklar, vücutta enerji düzeylerini düşürebilir ve bu da kilo alımına neden olabilir. Ayrıca, bu durum kişinin kendini yorgun hissetmesine ve fiziksel aktivitelerini sınırlamasına yol açabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN