Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına boğuldu! Yarışmacıyla sarılıp hüngür hüngür ağladılar

ATV'nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına boğuldu! Yarışmacıyla sarılıp hüngür hüngür ağladı...

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, her bölümüyle ilgi çekmeye devam ediyor. Son bölümde ise izleyicileri hüzünlü anlar bekliyordu.

6 Şubat depremini yaşayan Aylin Karakuş, yaşadığı acı dolu günlerin ardından programa konuk oldu ve hikayesiyle izleyicileri duygulandırdı. Hatay'da enkaz altında kalarak sol bacağını diz üstünden kaybeden Karakuş, depremde annesini ve abisini kaybetmişti.

Karakuş'un yaşadığı acıları anlatırken dahi gözlerinden yaşlar süzülüyordu. "Ben ağlamak istemiyorum, hep gülmek istiyorum, hep yaşamak istiyorum." diyerek duygularını dile getiren Karakuş, hayatta kalmak için güçlü olma mücadelesini yürekten izleyicilere aktardı.

Program sırasında sunucu Kenan İmirzalıoğlu da duygusal anlar yaşadı. Yarışmacıya sarılarak onun acısını paylaştı. Aylin'in sözleri, stüdyodaki herkesi derinden etkiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN