Kısmetse Olur Aybüke'nin bu hali ağzınızı açık bırakacak! Meğer her şeyi estetikmiş! 21 yaşında başkalaşım geçirdi, görenler şok geçiriyor

Kısmetse Olur Aybüke'nin bu hali ağzınızı açık bırakacak! Meğer her şeyi estetikmiş! 21 yaşında başkalaşım geçirdi, görenler şok geçiriyor

5 yıl aradan sonra geri dönen Kısmetse Olur sosyal medya çok konuşuluyor. Youtube platformunda Kısmetse Olur: Aşkın Gücü adıyla yayınlanan programın en dikkat çeken yarışmacılarından biri de Aybüke Çangal. Tolga Kandemir'le yarışmanın başından bu yana yakıştırılan Aybüke Çangal'ın estetiksiz hali ortaya çıktı. Kısmetse Olur Aybüke'nin eski hali tıpkı Hande Erçel.

Yeniden izleyici karşısına çıkan Kısmetse Olur yarışması, yeni bölümleriyle YouTube'da milyonlarca izlenme oranlarına ulaşmasıyla dikkat çekiyor. İlginç yapım, Aşkın Gücü ismiyle YouTube'ta seyirciyle buluşan programın birbirinden ilginç karakter özellikleri olan yarışmacıları ilgiyle takip ediliyor. Yayına başladığı tarihten bu yana kadın yarışmacıların photoshoplu halleri, gerçek hayattaki ve sosyal medyadaki halleri arasındaki farklar da gündemden düşmeyen yarışmada bir başka kıyaslama Aybüke adlı yarışmasıyla dikkat çekti.

 

5

Kısmetse Olur evinin favori gelin adaylarından biri olan sosyal medya fenomeni olan Aybüke'nin eski hali ortaya çıkmasıyla, 21 yaşındaki TikTok fenomeni Aybüke Çangal' ın eski yıllardaki hali konuşulur hale geldi.

 

5 sene aradan sonra geri dönen Kısmetse Olur sosyal medyada oldukça ilgi odağı olan bir yapım olarak dikkat çekiyor. Youtube platformunda Aşkın Gücü adıyla yayınlanan programın en dikkat çeken yarışmacılarından biri de Aybüke Çangal olduğu dile getirilirken. Ünlü isimlere benzerlikleriyle tanınan bir çok yarışmacı mevcut. Geçmiş yaşamları ve sosyal medya arşivleri de ilgi duyulan içerikler arasında olan yapım izlenme rekorları kırıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN