Kısmetse Olur Eslem'in eski sevgilisi öyle bir isim çıktı ki! Dolandırıcıyı tüm Türkiye tanıyor! Daha önce ekranlarda da izlemişiz!

Kısmetse Olur Eslem'in eski sevgilisi öyle bir isim çıktı ki! Dolandırıcıyı tüm Türkiye tanıyor! Daha önce ekranlarda da izlemişiz!

Boğaziçi Üniversitesi’nde rektör atamalarına karşı başlattıkları eylemlerle karmaşa ve kaos girişiminde bulunan isimler destek de alamadıkları bu protestolarını halen belli çapta sürdürse de kamuoyunun desteğini alamadı. Söz konusu eylemlerin faili akademistenlerin sözde dünyayı örnek göstererek sundukları verilerin de yalan olduğu ortaya çıkmıştı. Bu durum bir kez daha tescillendi.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmasında 9 damat 9 gelin adayı yer alırken yeni hafta da yarışmaya dahil olan yeni isim Eslem oldu. Gelir gelmez dikkatleri üzerine çeken Eslem Sena Nur izleyiciler tarafından merak konusu olurken geçmişine dair bilgiler haberimizde yer aldı. İşte, Kısmetse Olur yeni gelini Eslem'in eski erkek arkadaşı bakın kim çıktı. Görenler gözlerine inanamadı.

Kısmetse olur eslem eski sevgilisi

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmasında geçtiğimiz haftalarda erkekler evinden Kaan ayrılırken bu hafta isi ayrılan isin gelinler evinden oldu. Aşkın Gücü programına veda eden isim Tuğçe olurken yeni haftaya yeni gelin adayıyla merhaba dendi. Tuğçe'nin gidişiyle beraber eve giren Eslem Sena Nur'dan çarpıcı açıklamalar gelirken güzelliğiyle ise beğenileri topladı. Kısa sürede milyonların favori isimleri arasında dahil olan Eslem'e erkek adaylar tarafından iltifatlar ise geldi.

Yeni gelin adayı Eslem hakkında araştırmalar yapılırken eski sevgilisinin dolandırıcı çıkması ise herkesi şok etti. Son dönemlerde gündeme damgasını Thodex vurgunun planlayıcısı Faruk Fatih Özer olduğu gündeme geldi.

Kısmetse olur eslem

Geçtiğimiz yıl Fatih Özer'in ülkeyi terk ederek kaçışı sonrasında Eslem Sena'nın bulunduğu fotoğraflar ortaya çıkarken güzel isim bu görüntülerin ortaya çıkmasından rahatsız olduğunu dile getirdi.

Eslem Sena, bir buçuk yıl önce duygusal birliktelik yaşadıklarını ve bir kaç ay sürdü ve kıskançlık yüzünden ayrıldıklarını belirtti. Özer'in ise böyle bir planından haberi olmadığını dile getirdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN