Kısmetse Olur yarışmacısından skandal hareket! Tiktok'ta genç kızdan öyle bir şey istedi ki "daha 15 yaşında"

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışması ile ünlenen ve daha sonra sosyal medyaya yönelen Zeyd Gümüştutan'ın TikTok canlı yayınında yaptıkları herkesi şoke etti. Canlı yayında 15 yaşındaki kız çocuğundan istediği pes dedirtti. Kısmetse Olur yarışmacısından skandal hareket! Duyunca ağzınız açık kalacak. Tiktok'ta genç kızdan öyle bir şey istedi ki...

Adını Kısmetse Olur programı ile duyuran ve daha sonrasında programdan olaylı bir şekilde ayrılan Zeyd Gümüştutan'ın TikTok canlı yayınında yaptıkları herkesin ağzını açık bıraktı. Özel hayatıyla sık sık gündem olan Zeyd, canlı yayınına katılan 15 yaşındaki kız çocuğundan öyle bir şey istedi ki duyanlar sinir küpüne döndü. Kısmetse Olur yarışmacısından skandal hareket! Daha 15 yaşında!

KISMETSE OLUR YARIŞMACISINDAN SKANDAL HAREKET!

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının ilk sezonunda yer alan ve programdan olaylı şekilde ayrılan Zeyd Gümüştutan, TikTok'ta açtığı canlı yayında 15 yaşındaki bir kız çocuğundan öyle bir şey istedi ki duyanların ağzı açık kaldı. Zeyd Gümüştutan, TikTok'ta yaptığı canlı yayında 15 yaşındaki bir kız çocuğuna "Kaybedersen üstündekini çıkaracaksın" sözleri ile infial yarattı. Küçük kız ikna olmayınca "Ceza almazsın, alırsan da ben açtırırım hesabını" diyerek ikna etmeye çalıştı.

hjjh-9.jpg

15 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNDAN ÖYLE BİR ŞEY İSTEDİ Kİ...

Bazı sosyal medya kullanıcıları Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacısı Zeyd hakkında şu yorumlarda bulundular. Bu resmen taciz! 15 yaşındaki kızın ne işi var Allah aşkına şu uygulamada, delirecem yaş sınırıda mı yok?

KISMETSE OLUR ZEYD GÜMÜŞTUTAN KİMDİR?

Kısmetse Olur yeni sezon fragmanının yayınlanmasının ardından yarışmacılardan Zeyd merak konusu oldu. Zeyd Gümüştutan 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Zeyd Gümüştutan bir döneme damga vuran Göz6 yarışmasında Berna Keklikler ile yaşadığı aşk ile tanınmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN