Kıvanç Tatlıtuğ çıtayı arşa çıkardı! Eşi ve oğlu için öyle bir şey yaptı ki: Görenler resmen aşık oldu!

Kıvanç Tatlıtuğ çıtayı arşa çıkardı! Eşi ve oğlu için öyle bir şey yaptı ki: Görenler resmen aşık oldu!

'Aile' dizisiyle ekranlara geri dönen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe ve 6 yıl önce nikah masasına oturduğu eşi Başak Dizer için yaptığı hareketle herkesin gönlünü kazandı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen depremlerin ardından yayın tarihi ertelendiği 7 Mart'ta izleyiciyle buluşan 'Aile' dizisiyle ekranlara geri dönen Kıvanç Tatlıtuğ daha önce oğlu Kurt Efe'nin elini vücuduna dövme yaptırmıştı. Ünlü oyuncu bu kez eşini de unutmadı.

Senaryosu Hakan Bonomo tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu, başrollerinde ise Nejat İşler, Serenay Sarıkaya ve Canan Ergüder'in rol aldığı 'Aile' adlı diziyle ekranlara geri dönen Kıvanç Tatlıtuğ, 6 yıl önce nikah masasına oturduğu eşi Başak Dizer'i vücuduna kazıttı.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dövmeleri sosyal medyada gündem oldu. Daha önce oğlunun elini dövme olarak yaptıran Tatlıtuğ, bu sefer de Kurt Efe ve eşi Başak Dizer'in doğum tarihlerini vücuduna kazıttı.

Ünlü oyuncu, son olarak eşi Başak Dizer (13 Nisan 1977) ve oğlu Kurt Efe'nin (15 Nisan 2022) doğum tarihlerini pusula olarak dövme yaptırdı.

"ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM"

Kıvanç Tatlıtuğ'un dövmecisi Jef, yeni dövmeleri sosyal medya hesabından paylaştı. Vücudunu dövmeyle kaplatmaya karar veren 39 yaşındaki oyuncu, paylaşıma "Eline sağlık kardeşim" yorumunu yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi ve oğluna dövme jesti - 2

Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi ve oğluna dövme jesti - 1

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN