Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe göründü! Altın sarısı saçlarına beğeni yağdı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe göründü! Altın sarısı saçlarına beğeni yağdı

Ünlü çift Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, hayranlarına sürpriz bir paylaşım yaparak büyük ilgi topladı. İşte o fotoğraf...

Ünlü çift Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ, yoğun çalışma temposunun ardından dinlenmek ve tatil yapmak için tercihlerini Barcelona'dan yana kullandı. Tatil anılarını takipçileriyle paylaşan çift, sosyal medya hesaplarında keyifli anlardan kesitler sunarak takipçilerini sevindirdi. Tatilin yanı sıra, çiftin oğulları Kurt Efe'nin de yeni fotoğraflarını paylaşmaları, hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Sevilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, "Aile" dizisinin sezon finalinden sonra kendine bir mola vererek tatil planı yaptı. Eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe ile birlikte İspanya'nın Barcelona şehrine giden Tatlıtuğ, her anlarını dolu dolu geçirmek için çabaladı. Gezip görülecek yerleri gezen çift, tatillerini en iyi şekilde değerlendirmek adına her gün farklı aktiviteler yapmaktan geri kalmadı. İki gündür süren tatillerinde, Barcelona'nın güzelliklerini keşfetmek için ellerinden geleni yaptılar ve her anlarını fotoğraflayarak takipçileriyle paylaştılar.

BAŞAK DİZER TATLITUĞ'UN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAF

2

2

Modacı eşi Başak Dizer ise tatil boyunca çektiği fotoğrafları Instagram hesabından yayınladı. Uzun bir aradan sonra oğulları Kurt Efe'nin fotoğraflarını da paylaşması, takipçilerinin ilgisini çekti ve sevgiyle karşılandı. Tatilin keyfini çıkaran aile, paylaştıkları fotoğraflarla takipçilerine mutluluk dolu anlar yaşattı.

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un Barcelona tatilleri, hem dinlenmek hem de birlikte kaliteli zaman geçirmek için harika bir fırsat oldu. Tatil fotoğrafları ve oğulları Kurt Efe'nin gelişimiyle ilgili paylaşımları, hayranlarının kalplerini ısıttı ve aile mutluluğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN