Kıvanç Tatlıtuğ'un abisini görenler "yok artık" dedi! İki kardeş anca bu kadar benzeyemez!

Kıvanç Tatlıtuğ'un abisini görenler "yok artık" dedi! İki kardeş anca bu kadar benzeyemez!

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ son olarak Aile dizisi ile izleyici karşısına çıktı. Yakışıklılığıyla nam salan Tatlıtuğ, abisi ile olan bir karesini paylaştı. Abi ve kardeşin pozu sosyal medyaya damga vururken, görenler öz abisi olduğuna inanamadı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisi ile uzun süre sonra izleyici karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ile başrolleri paylaştığı dizide Aslan karakterine hayat verdi. Aile, geçtiğimiz hafta final bölümüyle ekrana geldi ve dizinin son sahnesi izleyenlere epey duygusal anlar yaşatarak sosyal medyanın en çok konuşulanlarından olmayı başardı.

kivamc.jpg

Kıvanç Tatlıtuğ, oyunculuk performansının yanı sıra özel hayatıyla da dikkatleri çekiyor. Aşk-ı Memnu'daki Behlül rolüyle büyük çıkış yakalan ünlü oyuncu Stil danışmanı Başak Dizer ile 2016 yılından beri evli. 40 yaşındaki Kıvanç Tatlıtuğ'un 1 yaşında Kurt Efe adında bir oğlu var.

basak.jpg

Adanalı bir ailede doğan Kıvanç Tatlıtuğ'un kardeşleri de oldukça merak ediliyor. Tatlıtuğ'un kardeşlerinin isimleri ise şu şekilde; Melisa Tatlıtuğ, Cem Tatlıtuğ, İpek Tatlıtuğ ve Tugay Tatlıtuğ...

es.jpg

"ALLAH'IM BENDEN AL ONA VER DEMİŞ"

Oyuncu Instagram hesabından abisi Cem Tatlıtuğ ile çekilmiş bir karesini paylaştı. Paylaşım kısa sürede sosyal medyada dikkat çekti. Oyuncunun paylaşımına hayranları "Ailenin bütün yakışıklılık rızkını bu yemiş", "Abi yüreği ya Allah'ım benden al ona ver demiş", "Kurban olduğum rabbim bu mu?", " Bu kadar mı benzemez" gibi yorumlar yaptı.

abii.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN