Kıvanç Tatlıtuğ'un eşinden boşanma kararı! O sahne evliliğini bitirdi

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşinden boşanma kararı! O sahne evliliğini bitirdi

Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile ekranlara dönen Kıvanç Tatlıtuğ'un evliliğinde kriz çıktı. Serenay krizinin büyümesiyle eşi Başak Dizer'den boşanma sinyali geldi. O görüntülerden sonra Dizer'in eşi Kıvanç Tatlıtuğ'a "Tekrar olursa boşarım" uyarısı yaptığı iddia edildi.

Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisi izlenme rekorları kırarken, dizinin başrol oyuncuları Serenay Sarıka ile Kıvanç Tatlıtuğ'un bazı sahneleri de gündemden düşmüyor. Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den ise beklenmeyen bir tepki. Kıskançlık krizlerine girdiği iddia edine Dizer'in boşanma sinyali verdiği magazin gündemine bomba gibi düştü.

basak.jpg

KIVANÇ TATLITUĞ'UN EVLİLİĞİNDE SERENAY KRİZİ

Moda Tasarımcısı Başak Dizer ile 2016 yılında nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ'un geçen yıl Kurt Efe adında bir oğlu olmuştu. Parmak gösterilen çiftin evliliğine nazar değdi.

kivanc.jpg

Serenay Sarıkaya ile Aile dizisinde başrol paylaşan Tatlıtuğ'un bazı sahneleri eşi Başak Dizer'i kızdırdı. Çiftin evliliklerinde Serenay krizi çıktığı iddia edildi.

aile.jpg

O SAHNEDEN SONRA KRİZ ÇIKTI İDDİASI

Dizinin çekim aşamalarından bu yana eşini sette yalnız bırakmadığı iddia edilen Başak Dizer'in son yaşananlardan sonra boşanma uyarısı yaptığı iddia edildi.

ki.jpg

BAŞAK DİZER'DEN 'BOŞANIRIM' UYARISI!

Aile dizisinin Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'un öpüşme sahnesinden dolayı çılgına dönen Başak Dizer'in eşine "Tekrarı olursa boşanırım" dediği iddia edildi.

efe.jpg

Magazin gündemine bomba gibi düşen iddia sonrası taraflardan henüz bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN