Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi Boğa Boğa'dan ilk fragman geldi! Netflix açıkladı; işte yayın tarihi!

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi Boğa Boğa'dan ilk fragman geldi! Netflix açıkladı; işte yayın tarihi!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'in başrol oynadığı gerilim filmi Boğa Boğa'nın ilk fragmanı yayınlandı. Peki film Netflix platformunda ne zaman yayınlayacak?

Netflix, Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'in başrolünü paylaştığı "Boğa Boğa" filminin ilk fragmanını yayınlandı.

Onur Saylak'ın yönetmenliğini yaptığı filmin, senaristliğini ise Hakan Günday üstleniyor.

Dev isimlerin bir araya geldiği yapım için beklentiler yüksek. Yayınlanan fragman da bu beklentiyi daha yükseğe çıkardı. Sosyal medyada fragman için olumlu yorumlar yapıldı.

boga3.jpg

NE ZAMAN YAYINLANACAK?


Funda Eryiğit ve Kıvanç Tatlıtuğ'un İstanbul'dan Assos'a taşınan genç bir çifti oynadığı filmin prömiyeri 42'nci İstanbul Film Festivali kapsamında 15 Nisan'da yapılacak.

Film, festivalin ulusal yarışma bölümünde de yer alacak.

Filmin Netflix'te izleyiciyle buluşacağı tarih ise 21 Nisan.

boga2.jpg

FRAGMAN BEĞENİ TOPLADI

İşte o fragman:

BOĞA BOĞA FİLMİNİN KONUSU NE?


Film, İstanbul'da yaşayan Yalın (Kıvanç Tatlıtuğ) ve Beyza'nın (Funda Eryiğit) yeni bir hayata başlamak üzere Assos'ta bir köye taşınmasıyla başlıyor. Ancak ilk günden itibaren köylüler Yalın'a olumsuz ve tehditkâr biçimde yaklaşır. Çok geçmeden bu tepkilerin şiddeti artar ve bir gün Yalın, bir gencin saldırısına uğrar. Bu saldırıyla birlikte Yalın'ın gerçekte kim olduğu ortaya çıkacak ve köy halkıyla arasında gizli bir savaş başlayacaktır.

boga.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN