Kızıl Goncalar dizisine daha ilk bölümden şikayet yağmuru! O sahne herkesi ayağa kaldırdı: Böyle giderse başlamadan bitecek

Kızıl Goncalar dizisine daha ilk bölümden şikayet yağmuru! O sahne herkesi ayağa kaldırdı: Böyle giderse başlamadan bitecek

İlk bölümü ile FOX TV ekranlarından izleyici karşısına çıkan Kızıl Goncalar akşam büyük bir merakla beklenirken daha ilk bölümden şikayet yağmuruna tutuldu. Yayınlanan o sahne görenleri şaşkına döndürürken herkes ayağa kalktı. İşte konuya ilişkin detaylar…

18 Aralık Pazartesi günü ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Kızıl Goncalar, akşam uzun zamandır merakla bekleniyordu. Bir süredir Show TV’de yayınlanan ve seküler-muhafazakar akşam çatışmasını konu alan Kızılcık Şerbeti dizisine benzetilen bu yeni dizi ilk bölümüyle çok konuşuldu. Hele ki o sahneyi görenler deliye döndü.

yeni-proje-4-002.jpg

KUR’AN KURSUNDA ÇOCUĞA TOKAT

Oda TV’de yer alan habere göre, söz konusu dizinin bir sahnesinde Kur’an-ı Kerim akşam kursunda bir olay meydana geliyor. Kur’an Okuyan çocuklardan biri “Cüneyt efendi geldi” diyerek ayağa kalkınca çocuklardan sorumlu Kur’an hocası ise “Sen nasıl Kur’an’ı bölerseniz, nasıl sadakallahülazim demeden kalkıyorsun” diyerek çocuğa tokat atıyor.

yeni-proje-6.jpg

Yaşanan bu sahnenin devamında, "Geçin yerinize! Size ne Cüneyt efendiden size ne! Akranınız mı o sizin, terbiyesizler, ahlaksızlar! Hepiniz kardeşinizin günahının affı için yüzer amenerrasulü okuyorsunuz. Bu sırada dışarı çıkmak da dışarı gitmek de abdest tazelemek de yok!" sözleri ile çocuklara bağırıyor.

yeni-proje-5.jpg

BU SAHNELERİ RTÜK’E ŞİKAYET ETTİLER

Dizide işlenen bu sahneler sonrasında Kur’an- Kerim kurslarının ve hocaların kötülediği ve insanların İslam’dan uzaklaştığı gerekçesiyle vatandaşlar Radyo Televizyon Üst Kurulunu (RTÜK) şikayette bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN