Kızıl Goncalar'a 'Affan' geliyor: Tarikatta dengeler değişecek

Kızıl Goncalar'a 'Affan' geliyor: Tarikatta dengeler değişecek

Gold Film imzalı fenomen dizi “Kızıl Goncalar”ın kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Tarikatta dengeleri değiştirecek olan anne oğul "Ayza ve Affan" karakterlerini canlandıracak isimler belli oldu. Ayza'ya Melisa Doğu'nun hayat vereceği daha önce açıklanırken, dizinin Affan'ı ise Batuhan Yüzgüleç oldu.

NOW ekranlarında yayınlanan “Kızıl Goncalar” dizisi en çok izlenen diziler arasında yer almaya devam ediyor. Fenomen dizinin ivmesi yükseldikçe, kadrosu da genişliyor. Özgü Namal ile Özcan Deniz’i buluşturan dizinin kadrosuna bir anne oğlun katılacağı öğrenilmiş, anne Ayza rolü için oyuncu Melisa Doğu ile el sıkışılmıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Ayza’nın oğlu Affan’a hayat verecek olan oyuncu da, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu genç oyuncu Batuhan Yüzgüleç oldu.

1-007.jpgBatuhan Yüzgüleç

BÜYÜK BİR OYUNUN PARÇASI OLACAK

Affan Malikler “Fani” tarikatına yanaşıp annesi Ayza’yla beraber büyük bir oyunun parçası olacak. Erkan Koçak Köstendil‘in yönettiği "Suma" filmiyle ödül alan Yüzgüleç unutulmaz diziler “Bizim Hikaye” ve “Çukur”da da rol almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN