Kızıl Goncalar'dan yeni transfer: Bir oyuncu daha 'tarikat'a katılıyor

Kızıl Goncalar'dan yeni transfer: Bir oyuncu daha 'tarikat'a katılıyor

NOW ekranlarında yayınlanan fenomen dizi “Kızıl Goncalar”, kadrosuna yeni oyuncular ekleyerek yayın hayatına devam ediyor. Diziye son olarak oyuncu Melisa Doğu katılıyor. Doğu, hikayeye tarikat tarafından bir karakterle dahil olacak.

Ekranların reyting rekortmeni dizilerinden “Kızıl Goncalar”, her pazartesi izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Ömür Atay’ın yönettiği, Necati Şahin’in yazdığı dizinin kadrosuna son olarak bir oyuncu daha katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; "Yasak Elma" dizisinde 6 sezon boyunca "Asuman" rolüne hayat veren Melisa Doğu, Kızıl Goncalar'a transfer oldu.

1-009.jpgMelisa Doğu

TARİKAT TARAFINDA OLACAK

Melisa Doğu, dizide “Ayza” karakterine hayat verecek ve hikayeye tarikat tarafından bir karakterle katılacak. Ayza, diziye oğlu Affan’la katılacak. Affan’a kimin hayat vereceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN