Kızılay'da çalışmak isteyenler dikkat! 6 ilan birden açıldı: KPSS şartı aranmayacak

Kızılay'da çalışmak isteyenler dikkat! 6 ilan birden açıldı: KPSS şartı aranmayacak

İş arayan insanlar için müjdeli haberler peş peşe gelmeye devam ediyor. Peki Kızılay iş alım şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen adaylar için güzel haber Kızılay'dan geldi. Peki Kızılay hangi kadrolarda alım yapacak? Başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KIZILAY YENİ PERSONEL ALIMI

Kızılay tarafından bildirilen habere göre 6 farklı şehir için personel alımı yapılacak. Personeller Sermaye Piyasası İşlemleri Uzmanı, Emlak Yönetimi Uzmanı, İş Geliştirme Uzmanı, Şantiye Risk ve Uyum İzleme Uzmanı, Değerleme Sözleşme ve Kontrol Uzmanı, İş Geliştirme Uzmanı alanlarında yapılacak. Kızılay tarafından alınacak personel için kadrolara göre özel şartlar değişkenlik göstermektedir. Sermaye Piyasası İşlemleri Uzmanı başvuru şartları; 

Kızılay Personel Alım

Lisans mezunu olmak, sermaye piyasasında en az 5 sene deneyim olmak, SPK Temel Düzey Lisansa sahip olmak, MS Office programlarını iyi derecede bilmek, takım çalışmasına yatkın olmak gerekiyor. İş Geliştirme Uzmanı alım şartları; Lisans mezunu olunması, en az 5 sene deneyim olması, SPK Değerleme Lisansına sahip olunması, MS Office programlarının iyi düzeyde bilinmesi, takım çalışmasına yatkın olunması, iş geliştirme ve ticari bakış açısına sahip olunması gerekiyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN