Kızılcık Şerbeti Doğa'dan enteresan paylaşım! "Beni elinden kurtarın..." diyerek paylaştı... Kullanıcılar şaşkına döndü

Kızılcık Şerbeti Doğa'dan enteresan paylaşım! "Beni elinden kurtarın..." diyerek paylaştı... Kullanıcılar şaşkına döndü

Kızılcık Şerbeti’nin sevilen karakteri Doğa’ya hayat veren Sıla Türkoğlu, sosyal medyada enteresan bir paylaşımda bulundu. Başarılı oyuncu o anı "Beni elinden kurtarın..." diyerek paylaştı... Kullanıcılar ise şaşkına döndü. İşte detaylar…

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her hafta Cuma akşamları izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizide Doğa karakterine hayat VEREN Sıla Türkoğlu ise başarılı performansıyla göz dolduruyor. Sosyal medyada da geniş bir takipçi kitlesine sahip olan ünlü ismin son paylaşımı ise çok beğenildi. Başarılı oyuncu o anları “Beni elinden kurtarın” açıklaması ile paylaştı.

DİZİDEKİ BEBEĞİYLE BÖYLE POZ VERDİ

Başrollerinde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Müjde Uzman ve Ceren Karakoç gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti büyük bir beğeni ile izlenmeye devam ediyor. Dizideki karakterler kadar o karakterlere hayta veren oyuncular da özel hayatlarında yüzbinlerce kişi tarafından takip ediliyor. Bu isimlerden biri de Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu.

yeni-proje-002.jpg

Başarılı oyuncu Sıla Türkoğlu, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerinin beğenisi topladı. Türkoğlu, dizideki bebeği “Cemre” ile pozlarını paylaştı. O anları "İç ses: Beni bu delinin elinden kurtarın" açıklaması ile takipçilerinin beğenisine sundu.

capture-20231104200850266.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN