Kızılcık Şerbeti Nilay tam 20 kilo verdi! Bakın sırrı ne çıktı, Feyza Civelek bu yöntemle iğne ipliğe dönmüş

Kızılcık Şerbeti Nilay tam 20 kilo verdi! Bakın sırrı ne çıktı, Feyza Civelek bu yöntemle iğne ipliğe dönmüş

Kızılcık Şerbeti dizisinin Nilay’ı tam 20 kilo birden verdi! Verdiği kilolarla gündeme gelen ünlü ismin sırrı ise ortaya çıktı… Feyza Civelek meğer bu yöntemle iğne ipliğe dönmüş. İşte konuya ilişkin detaylar…

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi olan Kızılcık Şerbeti’nde Nilay karakteri ile izleyici karşısına çıkan Feyza Civelek, verdiği kilolarla resmen magazin gündemine bomba gibi düştü. Daha önce birçok projede yer alan ünlü ismin 2.5 ayda 20 kilo vermesi herkesi şaşkına çevirdi. İnsanlar ise kilo vermesindeki sırrı merak etmeye başladı. Feyza Civelek, nasıl bu kadar çok kilo verdiğini açıkladı…

NİLAY KARAKTERİ İLE EKRANLARA DÖNMÜŞTÜ

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu ve Müjde Uzman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi ile uzun zaman sonra ekranlara dönen Feyza Civelek, dizide Nilay karakterine hayat veriyor.

1-020.jpg

Daha önce Adını Feriha Koydum dizisinde oynayan ve oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Civelek, bu kez de verdiği kilolarla dikkat çekti. Başarılı isim 2.5 ayda tam 20 kilo verdi.

2-007.jpg

SIRRINI AÇIKLADI

Kısa süre içinde 78 kilodan 58 kiloya düşen Civelek, kilo vermesinin sırrına ilişkin, “"Her gün 1.5 saat yürüdüm. Sebze ağırlıklı beslendim" şeklinde açıklama yapmıştı.

3-004.jpg

Uzun süre sağlıklı beslenen ve düzenli olarak sporu aksatmayan başarılı oyuncu sırrın spor ve sebzede olduğunu açıkladı.

4-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN