Kızılcık Şerbeti Nilay uyuşturucu pazarlığında yakalandı! Ünlü yönetmenin kızından akıl almaz savunma

Kızılcık Şerbeti Nilay uyuşturucu pazarlığında yakalandı! Ünlü yönetmenin kızından akıl almaz savunma

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı uyuşturucu pazarlığında yakalandı! Ünlü yönetmenin kızından akıl almaz savunma...

Reyting rekorları kıran "Kızılcık Şerbeti" dizisiyle tanınan Feyza Civelek, geçtiğimiz 29 Ekim gecesi İstanbul Ulus'ta yaşanan olaylarla gündeme geldi. Sivil polis ekipleri, plakasız bir motosiklette seyir halinde olan iki erkek şüpheliyi durdurarak kimlik kontrolü yaptı.

1,5 GRAM UYUŞTURUCU MADDE BULUNDU

Şüphelilerden Ömer Faruk A. ve Selçuk Ç.'nin kimlik sorgulamaları temiz çıkarken, Ömer Faruk A.'nın üzerinde suç unsuruna rastlanmadı. Ancak, Selçuk Ç. üzerinde 1.5 gram uyuşturucu madde bulundu ve bunu polise teslim etti. Bu sırada, genç bir kadın polislere yaklaşarak Selçuk Ç.'ye “Malzemeleri getirdin mi?” diye sordu. Yeniçağ Gazetesi'nin aktardığı habere göre kadının, ünlü oyuncu Feyza Civelek olduğu anlaşıldı.

"İLK DEFA KULLANACAKTIM"

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten çarpıcı itiraflar: 1.5 ayda 21 kilo verdim

29 yaşındaki Feyza Civelek, Selçuk Ç.'nin hesabına uyuşturucu temin etmesi için 6 bin TL gönderdiğini ve bu maddeyi ismini bilmediği bir arkadaşına aldığını iddia etti. İfadesinde, “Uyuşturucu siparişi verdim. Alkollüydüm. Para gönderdim. Yanlarına gittiğimde, 'Uyuşturucuyu ver' dedim. Sivil polis bana ne olduğunu sordu. Ben de uyuşturucu siparişi verdiğimi söyledim. İlk defa uyuşturucu madde kullanacaktım. Getiren şahısları hatırlamıyorum" şeklinde konuştu. Olay sonrası Selçuk Ç. cezaevine gönderildi.

DAHA ÖNCE DE BİR POLİSİ ISIRMIŞTI

Oyuncu Feyza Civelek gözaltına alındı - Günün Haberleri

Feyza Civelek, daha önce de adli olaylarla gündeme gelmişti. 2018 yılında İstanbul Ortaköy'de alkol kontrolü sırasında bir polisi ısırdığı gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Bu olaydan sonra mahkeme, Civelek’e 6 ay 7 gün hapis ve 9 bin 80 lira para cezası vermiş, ancak hükmün açıklanmasını geri bırakmıştı.

Sonuç ve Tepkiler

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN