Kızılcık Şerbeti'nde büyük sürpriz! O ismi ekranda görenler gözlerine inanamayacak: Senaryo mu değişiyor?

Kızılcık Şerbeti'nde büyük sürpriz! O ismi ekranda görenler gözlerine inanamayacak: Senaryo mu değişiyor?

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi 'Kızılcık Şerbeti' sürpriz bir transfere imza attı. Reyting rekortmeni dizinin yeni transferi "Dizinin senaryosu mu değişiyor?" yorumlarına neden oldu.

28 Ekim'den bu yana Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak dikkatleri üzerine çeken 'Kızılcık Şerbeti' adlı dizi sürpriz bir transfere imza attı. Kızılcık Şerbeti'nin söz konusu transferi "Dizinin senaryosu mu değişiyor?" yorumlarını da beraberinde getirdi.

Senaryosu Melis Civelek tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç'ın oturduğu, başrolde ise Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı, 'kadına şiddet' sahneleri nedeniyle tepki toplayan 'Kızılcık Şerbeti' sürpriz bir transfere imza attı.

"DİZİNİN SENARYOSU MU DEĞİŞİYOR?"

RTÜK'ün, hakkında beş haftalık yayın yasağı kararı ve mahkemenin yürütmeyi durdurma kararıyla almasıyla gündeme gelen Kızılcık Şerbeti'nin transferi "Dizinin senaryosu mu değişiyor?" yorumlarına neden oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Cuma akşamları izleyiciyle buluşan ancak haftaya cuma bayram nedeniyle ekranlara gelmeyecek olan dizi, eski Survivor yarışmacısı Yiğit Dikmen'i kadrosuna kattı.

1-010.jpg

“Serdar” karakterine hayat verecek olan Dikmen, Çimen’in (Selin Türkmen) partneri olacak. Dikmen, dizinin 24. bölümünden itibaren yer alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN