Kızılcık Şerbeti’nde ipler gerildi! Fatih bu kez paçayı kurtaramayacak! Fena halde basıldı…

Kızılcık Şerbeti’nde ipler gerildi! Fatih bu kez paçayı kurtaramayacak! Fena halde basıldı…

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi her hafta farklı bir heyecan ile ekranlara taşınıyor. 26 bölümü ile izleyici karşısına çıkan dizi gerilimi üst seviyeye taşıdı. Yeni bölümde Fatih ecel terleri dökecek. İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı…

Her hafta Cuma günü Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi 26. bölümü ile heyecanı zirveye taşıdı. Dizinin son bölümünü ekranlara gelmesi ile birlikte izleyenler de yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Fatih'in aldattığını öğrenen Doğa'nın gizli planları merak edilirken 27. bölüm fragmanında ekrana gelenler herkesi şaşırttı. Fatih fena halde basıldı. İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı…

KIZILCIK ŞERBETİ 27. BÖLÜM FRAGMANI

Show TV'de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisi yeni haftada 27. bölümü ile ekranlarda yer alacak. Dizinin 27. bölüm ilk fragmanı yayınlanırken izleyiciler de gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Dizinin yeni bölüm fragmanına Show TV'nin resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

kizilcik-serbeti-27-bolum.jpg

26. BÖLÜMDE NELER OLDU?


Fatih'in kendisini aldattığını öğrenen Doğa, doğacak çocuklarının velayetini almak için ihanete ispatlamaya kararlıdır. Hiçbir şey olmamış ve duymamış gibi davranmaya karar veren Doğa’nın bu kararını uygulaması hiç de kolay olmayacaktır. Her konuda yardımına koşan Alev yine Doğa’nın en büyük destekçisi olacaktır.

kizilcik-serbeti-kivilcim.jpg​​​​​​​

Uzun süredir tartışmalarla gündemde yer alan Ömer ve Kıvılcım birlikteliğindeki gerginlikte sona erdi. İki sevgilinin gönüllerince yaşamaya başladığı aşk izleyenleri de mutlu ediyor. Bebek bekleyen Nilay'ın erkek ve sağlıklı bir çocuğu olduğunu öğrenmesi de tüm Ünal ailesinde sevinçle karşılanır. Aylin ile yaşadığı geceden pişmanlık duyan Fatih ise bir anda akıl almadık bir oyun içerisinde kendini bulacak. Fatih'in her yaptığı pişmanlıkla sonuçlanırken gelecek bölümde neler yaşayacağı merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN