Kızılcık Şerbeti’nde şoke eden gelişme: Ana kadrodan bazı isimler ayrılıyor

Kızılcık Şerbeti’nde şoke eden gelişme: Ana kadrodan bazı isimler ayrılıyor

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin sezon finalinde ana kadrodan bazı ayrılıkların yaşanacağı söyleniyor. Senaryoda yazılan hikaye nedeniyle dizinin Sönmez Hanım'ı Aliye Uzunatağan'ın projeye veda eden isimlerden olabileceği konuşuluyor.

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin 7 Haziran’daki sezon finaline 3 bölüm kaldı. Ketche’nin yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından yazılan senaryosu peş peşe bomba etkisi yaratacak sahnelere yer verecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; dizinin ana kadrosundan ayrılıkların yaşanacağı da konuşuluyor.

1-007.jpg

SÖNMEZ'İN GEMİ SEYAHATİ

Arslan ailesinin büyükannesi Sönmez’le ilgili de çarpıcı bir gelişme yaşanacak. Dizinin sezon finalinde usta oyuncu Aliye Uzunatağan’ın hayat verdiği Sönmez’in başına talihsiz bir olay gelecek. Sönmez daha sonra bir gemi seyahatine çıkacak.

Yeni sezonda gemi seyahatinden dönüp dönmeyeceği ve diziden ayrılacak oyuncular merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN