Kızılcık Şerbeti'nden bomba fragman! Nilay'ın bebeğinin babası kim? Umut hapse giriyor, Nursema hayallerine veda ediyor...

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nİN 49. Bölümünden ilk fragman geldi. Dün akşam ekrana gelen bölümle izleticilere unutulmaz anlar yaşatan dizide heyecan bir an olsun eksik olmadı. Yeni bölüm fragmanında yaşananlar ise sosyal medyaya damga vurdu. İşte 49. Bölüm fragmanı..

Show TV ekranlarında fırtınalar estiren, aldığı yüksek reyting oranlarıyla izleyicileri ekrana kilitleyen Kızılcık Şerbeti dün akşam 48. bölümüyle ekrana geldi. Dizide yaşanan son gelişmeler sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

apo.jpg

Başrollerinde Settar Tanrıöğen, Ceren Karakoç, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman ve Sibel Taşçıoğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin 49. bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Son bölümde, Nilay'ın sadakatsizliği ortaya çıkmış ve o anlarda sosyal medyaya damga vurdu. Nilay itiraf etti, bebeğinin başkasından olduğunu söyledi. Bakın yeni bölümde neler yaşanacak.

nilayf.jpg

49. BÖLÜM FRAGMANINDA NELER OLDU?

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında; Mustafa’nın evden kovduğu Nilay, Nursema’ya gidiyor. Doğa’nın, Fatih’i sevdiğini söylediği tanıtımda Fatih’in annemi çiğneyemem sözleri dikkat çekiyor. Kıvılcım’a gelen meçhul bir kadının Ertuğrul için söyledikleri merak uyandırırken Umut, yaptığı yeni işi dolayısıyla tutuklanıyor. Abdullah’ın, Pembe ile boşanma davasının bir yıl süreceğini söylemesi üzerine Alev’in bitti demesi ve Pembe’ye gitmesi yeni bölüme dair merakı artırıyor.

mustafa.jpg

48. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Abdullah'ın kalbi yaşadıklarını kaldıramamış ve büyük bir kalp krizi geçirmiştir. Ömer'in onu merak ederek yanına gelmesiyle hayata tutunacak ancak bir süre hastanede kalması gerekecektir. Bu kötü olay tüm ailenin yeniden bir araya gelmesine neden olur. Abdullah'ın rahatsızlandığını öğrenen Alev, ilk uçakla şehre dönse de Abdullah'a ulaşması hiç de kolay olmayacaktır. Ömer, Görkem'i daha yakından tanıma girişimlerini sürdürmektedir. Umut, kendini bol para kazanmanın keyfine iyice kaptırmış, gitgide iyice riskli işlere bulaşmaya başlamıştır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN