Kızılcık Şerbeti'nden sürpriz transfer! Leyla İle Mecnun'un efsane ismi diziye katıldı...

Kızılcık Şerbeti'nden sürpriz transfer! Leyla İle Mecnun'un efsane ismi diziye katıldı...

Son dönemin en başarılı dizileri arasında yer alan Kızılcık Şerbeti, sürpriz bir hamleye imza atarak Leyla İle Mecnun'un unutulmaz ismini kadrosuna kattı.

Son dönemin en başarılı dizilerinden biri olarak reyting rekorlarını altüst eden Kızılcık Şerbeti, sürpriz bir transfere imza attı. Reyting rekortmeni dizi, Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan Leyla İle Mecnun'un efsane ismini kadrosuna kattı.

Senaryosu Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç'ın oturduğu, başrolde ise Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, sürpriz bir transfere imza attı.

28 Ekim 2022'den bu yana Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah Ünal karakterine hayat veren Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanamasının ardından dizinin kadrosundan ayrıldı.

Dizinin yapım şirketi Gold Film, Tanrıöğen ile yaşanan ayrılık sonrasında Leyla İle Mecnun adlı dizide 'İskender Çınar' karakteriyle efsaneleşen Ahmet Mümtaz Taylan ile anlaşmaya vardı.

Yapım şirketinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kamuoyunun Dikkatine, Yapımını Gold Film’in üstlendiği, Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah Ünal karakterine hayat veren değerli oyuncumuz Settar Tanrıöğen’in geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavisi hastanede devam etmektedir.

Show TV olarak tedavi sürecini yakından takip ettiğimiz oyuncumuzun, nekahat döneminin bir süre daha devam etmesi gerektiğini doktorlarından öğrenmiş bulunmaktayız.

Ahmet Mümtaz Taylan kimdir? Ahmet Mümtaz Taylan oynadığı dizi ve filmler - Yeni Bakış - İzmir Aydın Manisa Uşak Ege Haberleri son dakika güncel kaza İzmir son dakika gezilecek yerler elektrik su kesintisi

Show TV ve Gold Film olarak Settar Tanrıöğen’e dizimize kattığı değerden dolayı teşekkür eder, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz. Dizinin bu hafta yayınlanacak 53. Bölümünden itibaren Abdullah Ünal karakterini bir diğer değerli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devralacaktır… Saygılarımızla…”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN