Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar'ın gizli aşkı ifşa oldu! Kalbini o iş insanına kaptırdı...

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar'ın gizli aşkı ifşa oldu! Kalbini o iş insanına kaptırdı...

Kızılcık Şerbeti ile ününe ün katan güzel oyuncu Özge Özacar özel hayatıyla gündem olmaya devam ediyor. Dizide Görkem rolüyle sık sık gündeme gelen Özacar, yeni bir aşka yelken açtı. Gizli aşkı ilk defa ifşa oldu. Kalbini o iş insanına kaptırdı. İşte Özge Özacar'ın gizli aşkı...

Son dönemde dikkat çeken sahneleri ile gündem olan Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar yeni aşkı ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Güzel oyuncunun yasak aşkı ifşa oldu. Kalbini o iş insanına kaptırdı.

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN GÖRKEM'İ YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Kızılcık Şerbeti’nde hayat verdiği Görkem rolüyle dikkat çeken Özge Özacar'ın yeni aşkı ortaya çıktı. Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar, Birsen Altuntaş'ın haberine göre; kalbini genç iş insanlarından Oğuz Özmen’e kaptırdı. Güzel oyuncu Oğuz Özmen’le Clubhouse Bebek’te görüldü.

yeni-proje-2024-05-12t130538-854.jpg

KALBİNİ O İŞ İNSANINA KAPTIRDI

Özmen Gaziantep Sanayi Odası tarafından 2023 Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’nde ödül almıştı.

yeni-proje-2024-05-12t130605-757.jpg

Özmen ile Özacar’ın bir sosyal sorumluluk projesi nedeniyle ortak arkadaş grubu sayesinde tanıştığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN