Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı hayranlarına seslendi! En son kaza geçirmişti: 'Dualarınızı eksik etmeyin'

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı hayranlarına seslendi! En son kaza geçirmişti:  'Dualarınızı eksik etmeyin'

Ünlü oyuncu Feyza Civelek, geçirdiği kazanın ardından ameliyata alınacağını duyurdu. Sevenlerinden destek isteyen oyuncu, "Dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, sürükleyici hikayesi kadar oyuncularıyla da gündem olmaya devam ediyor. Dizide "Nilay" karakterine hayat veren Feyza Civelek, kısa süre önce sosyal medya hesabından bir kaza geçirdiğini duyurmuş ve kolunun kırıldığını açıklamıştı.

"DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN"

Kızılcık Şerbeti' oyuncusu Feyza Civelek sette kaza geçirdi

Civelek, daha önce yaptığı paylaşımda alçılı kolunu göstererek, "Görünmez kaza... Yine nazara geldik" ifadelerini kullanmıştı. Bugün ise hastane önünden yeni bir paylaşım yaparak ameliyata alınacağını belirtti. Sevenlerinden dualarını eksik etmemelerini isteyen başarılı oyuncu, "Kolum için ameliyata giriyorum. Şans dileklerinizi ve dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN