Kızılcık Şerbeti'nin yıldız oyuncusu estetik harikası çıktı! Eski halini görenler şaştı kaldı!

Kızılcık Şerbeti'nin yıldız oyuncusu estetik harikası çıktı! Eski halini görenler şaştı kaldı!

Show TV'nin fenomen haline gelen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'nun yıllar önceki hali ortaya çıktı. Estetik yaptırıp kilo veren oyuncunun eski hali gündeme bomba gibi düştü.

Show TV ekranlarında adeta fırtınalar estiren dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Doğukan Güngör ile başrolü paylaşan Sıla Türkoğlu, oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

silaa.jpg

Güzelliği ve oyunculuk performansıyla son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan 24 yaşındaki Sıla Türkoğlu'nun yıllar önceki kilolu halini gören hayranları tanımakta zorlandı. Dudaklarına dolgu yaptırıp, fazla kilolarından kurtulan oyuncunun bir de çene dolgusu yaptırdığı ileri sürüldü.

sila-estetiksiz.jpg

Sıla Türkoğlu Kimdir?
Sıla Türkoğlu, 18 Nisan 1999 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi mezunu olan Sıla Türkoğlu lise döneminde eş zamanlı olarak oyunculuk eğitimi almaya başladı ve henüz lise öğrencisiyken setlerde yer aldı. 2018 yılında rol aldığı Ağlama Anne dizisiyle ekran macerasına başlayan Türkoğlu, 2019'da Yemin dizisinde Suna karakterini, Eylül 2020'de Kanal 7'de yayımlanmaya başlayan Emanet dizisinde Seher karakterini canlandırdı. Temmuz 2022'de yayınlanan 416. bölümüyle Emanet dizisinden ayrıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN