Kızının arkadaşları şişmanlığıyla dalga geçince 8 ayda 40 kilo verdi! Bu kür herkesi dal gibi yapıyor

Kızının arkadaşları şişmanlığıyla dalga geçince 8 ayda 40 kilo verdi! Bu kür herkesi dal gibi yapıyor

Yıllarca kilo problemi yaşayan kadının kilo verme hikayesi okuyan herkesi etkiliyor. Kızının arkadaşları şişmanlığıyla dalga geçince 8 ayda 40 kilo verdi! Bıçak kemiğe dayanınca 8 ayda fazlalıklarından kurtuldu. Bu kür herkesi dal gibi yapıyor...

Sosyal medya influencerı ve bir anne olan Leyla Kuşatman, yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle yıllarca aşırı kilo almanın zorluklarıyla mücadele etti. Ancak, 8 yaşındaki kızının akran zorbalığına maruz kalması, Kuşatman'ı radikal bir karar almaya itti.

8 AYDA 40 KİLO VERDİ

Kızının okuldaki arkadaşlarından duyduğu acımasız sözlerle yıkılan Kuşatman hem kendi sağlığı hem de kızının mutluluğu için harekete geçti. Büyük bir azimle, sadece 8 ay içinde 40 kilo verdi. Kendi yaşadığı deneyimi paylaşarak akran zorbalığına dikkat çeken Kuşatman, kızının da desteğiyle bu süreci başarıyla tamamladı.

BİR HAFTADA 4 KİLO VERDİREN KÜR TARİFİ

How To Lose Weight with PCOS? - Veera Health

Bu tarifi uygularken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, ağır, yağlı ve hamurlu yiyeceklerden uzak durmanız. Ayrıca, fazla porsiyonlardan kaçınmak da kilo kaybınızı hızlandıracaktır. Hazır gıdalar, asitli içecekler ve hazır meyve suları da bu süreçte kesinlikle tüketilmemelidir.

MALZEMELER

1 adet çubuk tarçın

2 adet orta boy elma

1 adet orta boy limon

1 tatlı kaşığı kadar tane karabiber

1 tatlı kaşığı kadar tane karanfil

Elmalar ve limonlar dört eşit parçaya bölünüp çekirdekleriyle birlikte diğer malzemelerle karıştırılarak 3 litre su ile kaynatılmalıdır. Elmalar yumuşayınca altını kapatıp, malzemeleri süzerek suyunu bir kaba alarak dinlendirin.

Hazırlanan bu kürü, sıcak veya soğuk olarak yemeklerden yaklaşık 10 dakika önce tüketin. Bu tarif, sadece kilo kaybınızı desteklemekle kalmaz, aynı zamanda ödem ve şişliklerinizin azalmasına da yardımcı olur. Metabolizmanızı hızlandırarak yediklerinizi daha hızlı bir şekilde sindirmenize olanak tanır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN