Kobra Murat'ın gençlik fotoğrafı görenleri şoke etti

Kobra Murat'ın gençlik fotoğrafı görenleri şoke etti

Sosyal medyada Kobra Murat olarak bilinen müzisyen Murat Divandiler'in gençlik fotoğrafı görenleri hayrete düşürdü. Kobra Murat'ın eşiyle olan fotoğrafı çok konuşuldu.

Kobra Murat adıyla bilinen müzisyen Murat Divandiler, yaşamı ve tarzıyla dikkat çekiyor. Kobra Murat'ın eşiyle beraber çektirdikleri gençlik fotoğrafı görenleri hayrete düşürdü.

Geçtiğimiz aylarda Armağan Çağlayan'a özel açıklamalar yapan Kobra Murat, servetiyle şaşırtmıştı. "Emekliliğim yok, evlerim var. Kira gelirim var, onlar da çocuklarımın. İki tane daha evim, iki dükkanım var. Yaşlanırsam ben yine çorbayı kazanırım. Ben işten gocunmam ya da dükkanımda kostüm dikerim. Bulurum yani parayı..." diyen Kobra Murat, "Gecekonduda doğdum. En büyük zenginliği, mutluluğu yaşadım. Şimdi her şeyimiz var." açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu.

GENÇLİK FOTOĞRAFLARI GÜNDEMDE

3 çocuk babası olan Kobra Murat'ın gençlik yıllarında çekilen fotoğrafları ise görenleri şaşkına çevirdi.

624c34dd325e1-001.png

Eşi ile yıllar önce verdiği pozları ortaya çıkan Kobra Murat'ın değişimi ise ise şoke etti. Kullanıcılar, "Bu Kobra Murat olmaz", "İnanmıyorum kesinlikle bu Kobra değil" gibi yorumlarda bulundu.

624c34f68e545-001.jpg
Öte yandan geçtiğimiz yıllarda eşi Emine'ye yazdığı şiiri okuyan Kobra Murat, bir anda kafasındaki peruğu çıkararak izleyenleri şaşırtmıştı. Doğal haliyle kalan Kobra Murat, peruğu çıkardıktan sonra oynamaya devam etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN