Kombi yanmayan ev kalmayacak! Devletten 2500 TL doğalgaz yardımı için kollar sıvandı: İşte TCKN göre ödeme takvimi

Kombi yanmayan ev kalmayacak! Devletten 2500 TL doğalgaz yardımı için kollar sıvandı: İşte TCKN göre ödeme takvimi

Doğalgaz yardımı için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan bir açıklama geldi mi? Şubat ayındaki doğalgaz destekleri ne zaman ödenecek? Yardım ödemesiyle ilgili son detaylar paylaşıldı. Peki doğalgaz yardımı almak için başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte detaylar...

Vatandaşlar Bakanlık aracılığıyla doğalgaz desteğinden 2500 TL'ye kadar ödeme alabilmek için 2023 Eylül ayında başvuru yapmaları gerekmektedir. 

DOĞALGAZ YARDIMLARINDAN YARARLANMAK İÇİN GÜNCEL TARİHİ BEKLEYİN!

Doğalgaz destek başvurusu için vatandaşların sabırsızca beklediği şu günlerde, Bakanlık tarafından önümüzdeki doğalgaz destek ödemesi döneminden yararlanmak için 5 Eylül 2023 tarihinden itibaren yeni başvurular açılacağı duyuruldu. Şubat ayı ödemeleri ise henüz hesaplara aktarılmadı.

 

PTT

 

ÖDEMELER PTT ÜZERİNDEN YAPILIYOR!

PTT aracılığı ile sağlanan doğalgaz yardımı çerçevesinde, Bakanlık tarafından vatandaşlara destek olarak 2500 TL'ye kadar ödeme yapılacağı belirtildi. Şubat ayı için doğalgaz yardımının en kısa sürede hesaplara yatırılacağının açıklanması bekleniyor. Bakanlık açıklamasına göre 900 TL ila 2500 TL arasındaki destekler hesaplara aktarılacak. Doğalgaz faturalarının hafifletilmesi için Bakanlık tarafından verilen bu fırsatı kaçırmamak önemli. Binlerce vatandaşın her yıl Eylül ayında gerçekleşen başvurular neticesinde sosyal destekten yararlanması için bu fırsatı değerlendirmeleri sağlanıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN