Konuşanlar'a konuk olan kadının kazancını duyanlar küçük dilini yuttu! Hasan Can'ın Dilan Polat göndermesi olay yarattı

Konuşanlar'a konuk olan kadının kazancını duyanlar küçük dilini yuttu! Hasan Can'ın Dilan Polat göndermesi olay yarattı

Exxen'de yayınlanan Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar, programda yaşanan diyaloglar ile sık sık gündeme geliyor. Son yayınlanan bölümüne yurt dışından gelen seyircinin aylık kazancı damga vurdu. Hasan Can Kaya ise seyircinin aylık kazancı duyunca Dilan Polat göndermesi yapmadan duramadı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen'de yayınlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen Konuşanlar adından söz ettirmeye devam ediyor. Hasan Can Kaya'nın sunduğu program zaman zaman konukların anlattıklarıyla dikkatleri çekiyor.

kaya.jpg

Konuşanlar bu kez de bir konuğun aylık kazancı ile dikkat çekti. Yurt dışından gelen genç kadın önce bağış yaptı ardından ise kazancını açıkladı. Üniversite işlettiğini söyleyen genç kadına Hasan Can Kaya "Üniversite senin mi ne kadar ciro yapıyorsun?" dedi. Konuk ise aylık kazancının 1 milyon dolar olduğunu söyledi. Hasan Can Kaya duyduğu rakama inanamadı.

hasan-c-ajg.jpg

Avustralya'da yaşayan konuk ve Hasan Can Kaya arasında şu diyalog geçti:

H.C.K: Sen 10 milyon dolar mı kazanıyorsun yılda?

Konuk: Aynen

H.C.K: Yani ayda 1 milyon dolar neredeyse...

Konuk: Aynen

H.C.K: Peki nerede yaşıyorsun?

Konuk: Avustralya

H.C.K: Enerji de bakim!

kaygh.jpgGenç konuk ise ardından 'enerji' diyerek Dilan Polat taklidi yaptı. O anlar kısa süre içerisinde sosyal medyada dikkat çekti.

Genç kadın Türkiye'den öğrenci götürüp ücretlerini de ödediklerini söyledi. Hasan Can Kaya ise kazancına dair söylediği rakamları mantıklı bulmadığını dile getirdi. Kaya, "Şaka bir yana söylediğin rakamlar ben biraz matematikten anlıyorsam mantıklı gelmedi." diyerek konuşmaya son noktayı koydu.

jayfh.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN