'Korkma Ben Yanındayım' dizi setine mühür şoku!

'Korkma Ben Yanındayım' dizi setine mühür şoku!

NOW'da ilk bölümü cumartesi akşamı yayınlanacak olan "Korkma Ben Yayındayım" isimli dizinin çekildiği gecekondu, 'plato ruhsatı' olmadığı gerekçesiyle mühürlendi. Film şirketinin mekanın plato değil, gerçek mekan olduğunu belirtmesine rağmen Beykoz Belediyesi tarafından mühürlenen gecekonduya evin sahibi de giremiyor.

Yayın hayatına hazırlanan ve NOW ekranlarında cumartesi akşamı ilk bölümüyle izleyicilerle buluşacak olan 'Korkma Ben Yayındayım' isimli dizinin seti mühürlendi.

Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Muray Aygen, Didem Balçın gibi ünlü oyuncuları buluşturan MedYapım imzalı dizinin ev sahnelerinin çekildiği Beykoz'daki gecekondu Beykoz Belediyesi tarafından mühürlendi.

korkma-ben-yanindayim-muhur.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre; MedYapım, geçtiğimiz ay çekim izni almak için Beykoz Belediyesi'ne 60 bin TL tutarında ücret ödedi. Belediye ise mührün gerekçesi olarak şahsa ait olan gecekondunun 'plato ruhsatı'nın olmayışını gösterdi.

Film şirketi ise mekanın plato değil, gerçek bir mekan olduğunu belirterek ilk kez karşılaştıkları bu durum karşısında büyük şok yaşadı. Bütün dizilerin gerçek mekanlarda çekildiğine dikkat çeken MedYapım, geçmişte Beykoz Adliyesi, Beykoz Belediyesi ve Beykoz Devlet Hastanesi‘nde de çekim yaptıklarını hatırlatarak hiçbirinin plato ruhsatının olmadığına vurgu yaptı.

korkma-ben-yanindayim.jpg

Mühürlenen gecekonduya evin sahibi de giremezken belediye görevlilerinin buzdolabında bozulacak malzeme olduğu için elektrik şalterini kaldırmadıklarını zapta not düşmesi dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN