Koruma ordusuyla gezen Somer Sivrioğlu sessizliğini bozdu yaşananları anlattı: "Ne şişmanlığım kaldı, ne görgüsüzlüğüm!"

MasterChef Türkiye'nin jüri üyesi Somer Sivrioğlu, bir AVM'ye koruma ordusuyla girerken çekilen görüntüleriyle gündem olmuştu. Ünlü şef kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verirken olayın perde arkasını açıkladı.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yarışma Masterchef'in jüri üyelerinden ünlü şef Somer Sivrioğlu, bir AVM'ye koruma ordusuyla girerken çekilen görüntüleriyle gündem olmuştu. Ünlü şef kendisine yöneltilen eleştirilere sert bir dille yanıt verdi.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yarışma Masterchef'in jüri üyelerinden ünlü şef Somer Sivrioğlu, adından söz ettirmeye devam ediyor.

MasterChef Türkiye'de jüri üyesi olarak tüm Türkiye'nin tanıdığı Şef Somer Sivrioğlu'nun sosyal medyaya yansıyan görüntüleri olay oldu. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde vatandaşların arasından koruma ordusuyla geçen Somer Şef herkesin dikkatini çekti. Gittiği bir şehirdeki alışveriş merkezinde korumalarla gezmesinin ardından sosyal medyada eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi.

sef.jpg

"HEPİNİZİN CANI SAĞ OLSUN"

Bu eleştirilerin ardından da Somer Şef, Instagram hesabında yaptığı bir paylaşımla sessizliğini bozdu. Somer Sivrioğlu, "Tanımayanların eleştirisi, vicdansızca olsa bile normaldir. Enteresan olan, tanıdığı, bildiği halde, sesini çıkarmayanlar. Hepinizin canı sağ olsun." dedi.

screenshot-4.jpg

Sivrioğlu daha sonrasında ise olayın perde arkasını anlattı.

"GEREĞİNDEN KALABALIK BİR EKİPLE HAREKET ETTİK"

Hürriyet'in haberine göre; Hakarete varan yorumlara sert bir dille tepki gösteren ünlü şef açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Olayın özeti; Cumartesi İzmirli dostlarla bir buluşma gerçekleştirdik. Ekibimden sadece soğuk şefim vardı. Yemek yaptık, sonrasında mümkün olduğunca sevenle resim çektik sahneden… Sürem bitince, bir sonraki sunuma yer açmak için çabucak uzaklaştım. Sağ olsun, sevenler sahnenin yanından resim çektirmeye devam etmek istediler ama hem uçağa yetişmem gerekiyordu hem de benden sonra sahneye çıkacak arkadaşıma saygısızlık olmasın diye tamamen AVM güvenliğinin inisiyatifiyle sahneden, otoparka kadar biraz da gereğinden kalabalık bir ekiple hızlıca hareket ettik.

sef-2.webp

NE ‘ŞİŞMANLIĞIM’ KALDI, NE ‘GÖRGÜSÜZLÜĞÜM'

O sırada restoranların önünden çekilen bir görüntüyle iki gündür sanki bu ülkede yapılması gereken gerçek Haberler yokmuşçasına ne ‘şişmanlığım’ kaldı, ne ‘görgüsüzlüğüm'. Hele bunu yapanların bazıları sevip, saydığımız haberciler olunca çok üzüldüm. Benim değil altı, bir güvenliğim bile yok! Neden olsun ki? Maça, yemeğe, sokağa, yürüyüşe hep yalnız veya yanımdakilerle çıkıyorum. Hayatın tam da içinde yaşıyorum. Vicdan ve adalet hepimize ama en çok da medya öncülerine lazım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN