Somer Sivrioğlu korumalarla gezdi sosyal medya yıkıldı!

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yarışma Masterchef'in jüri üyelerinden ünlü şef Somer Sivrioğlu, adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak özel hayatı hakkındaki açıklamalarıyla adından söz ettiren ünlü şef bu kez de korumalarla gezmesi nedeniyle sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki gördü.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yarışma Masterchef'in jüri üyelerinden ünlü şef Somer Sivrioğlu, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Son olarak YouTube'da yayınlanan Katarsis programına katılarak Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sorularını yanıtlayan Somer Sivrioğlu, özel hayatına dair yaptığı açıklamalarla hayranlarını üzüntüye boğmuştu.

Somer Sivrioğlu'nun eski eşi Aslı Sivrioğlu ile evliyken TV8 çalışanlarından Pınar Kızılkaya ile aşk yaşadığı iddia edilmiş ve bu iddialar sonrasında Aslı Sivrioğlu, 18 yıllık eşi Somer Sivrioğlu'ndan tek celsede boşanmıştı. Biten evliliği hakkında ilk kez konuşan Somer Sivrioğlu, hakkında ortaya atılan iddialara da yanıt vermişti. Çocukluk yıllarına dair de açıklamalarda bulunan Somer Sivrioğlu, üvey annesi tarafından şiddet gördüğünü açıklamıştı.

sef.jpg

Ünlü şef şunları söylemişti:

"Annem ve babam çok farklı insanlardı. Babam çok güvenilir, çok saygın, çok hesaplı ve risk almayan bir kişiyken annem tam tersine hayatı büyük yaşayan bir karakterdi. Neşeli, eğlenceli, zengin ve inanılmaz bir kişiliğe sahipti. Şimdi düşündüğümde onların ayrılmaları değil, bir araya gelmeleri şaşırtıyor beni. Çocukluğumda annemle değil babamda kaldığımdan dolayı üvey anne sorunlarımız çok oldu.

O ÇOCUK BUNLARI HAK EDECEK BİR ŞEY YAPMAMIŞTI

Özellikle babamın evinde yaşanan kavgalar hoşuma giderdi. Sevmezdim üvey annemi. Bana iyi davranmazdı, karşılık olarak ben de ona iyi davranmazdım. Araları iyiyken üzülürdüm, aralarının bozuk olması hoşuma giderdi. Bu örnek alınacak bir durum değil ama çocukken böyle düşünürdüm. Annemin eşi ise mesafeli ve kurallı bir karaktere sahipti. Onunla yaşadığım büyük bir kavga hatırlamıyorum.

somer-2.jpg

Üvey annem ile 16 yaşındayken yüzleştim ve bir çocuğa böyle davranılmamalıydı dedim. Duygusal şiddet ve ufak tefek fiziksel şiddetler olmuştu aramızda. Şimdi düşünüyorum. Çocuk Somer için kendisini affetmiyorum ama şu an bana kalırsa hiç önemli değil. O çocuk bunları hak edecek bir şey yapmamıştı. Yazık tabii.

29 yaşında evlendim. Yirmi yıla yakın süredir evli kaldım. Eşim ile yurtdışında evliydim. Böyle olunca ona çok daha fazlasını yüklüyorsun. O benim sadece eşim, partnerim veya aşığım değil, aynı zamanda dert ortağım, iş ortağım ve yoldaşımdı. Böyle olunca her şeyi çok daha yoğun yaşıyorsun. Her şeyi ondan bekliyorsun ve her şeyi ona vermeye çalışıyorsun.

​​​​​​​​​​​BASINDA YAZILANLAR GİBİ DEĞİLDİ

Bu da doğal olarak yıpratıcı oluyor. İlişki haliyle eskiyor. Bu zamana kadar hiçbir yerde konuşmadım ama şunları söylemek istiyorum. İlişki iki kişi arasında yaşanır ve o duyguyu o iki kişi bilir. Şekil olarak yanlışlarım olabilir, çok daha açık olmam gerekiyordu kendisine. Çok daha bu eskimeyi ifade ediyor olabilmek gerekiyordu. Bunda benim hatam var ve bunu kabul ediyorum.

somer.jpg​​​​​​​

Ancak basında anlatılanlar gibi de değil hiçbir şey. Ben de durup dururken hiç kimse de böyle bir şey yapmaz. Yok efendim parayı buldu, şöhreti buldu bir insan bunlara bakar mı sizce? İlişkimiz eskidi, biz o ilişkiyi dönüştüremedik ve yenileyemedik. Önce kendin açıyorsun sonra kapıdan biri geliyor. Hiçbir zaman kilitli bir kapıya kimse gelmiyor ya da sen kilitli bir kapıyı kırıp içinden çıkmıyorsun. O kapı zaten eskimişti. O yüzden böyle sonlandı evliliğimiz. Eski eşim ile ilgili şunları söyleyeceğim.

İYİ Kİ ONUNLA ÇOCUK YAPMIŞIM

Herkesle aşk yaşayabilirsin ama herkes ile çocuk yapamazsın. İyi ki onunla böyle bir şey yaşamışım. Bu dönem çocuklarımla bir aradayım ve bana çok iyi geliyor. Ben de onların hayatında olmaya çalışıyorum. Oğlum ve kızımla ilişkim çok iyi. Birlikte hayatı sorguluyoruz Dürüst bir ilişkimiz var. O açıdan da çok mutluyum"

KORUMA ORDUSU TEPKİ TOPLADI

Ünlü şef bu kez de bir alışveriş merkezinde kalabalık bir koruma ordusuyla görüntülenerek dikkatleri üzerine çekti. Sivrioğlu'nun içeriye girerken ve dışarıya çıkarken korumalar ile korunduğu görüldü.

Sivrioğlu'nun kalabalık bir koruma ordusuyla gezmesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisini topladı.

Sosyal medyada bazı kullanıcılar söz konusu görüntülere 'Cumhurbaşkanı mısın?', 'saçmalık' şeklinde tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN