KPSS'den 60 puan alanlara iş müjdesi! ÇAYKUR çok sayıda personel alımı yapacak

KPSS'den 60 puan alanlara iş müjdesi! ÇAYKUR çok sayıda personel alımı yapacak

Kamu sektöründe istihdam sağlayacak bir kurum olan İŞKUR, yeni personel alımı ilanını duyurdu. İŞKUR'un yayınladığı ilana göre, kamu kurumunda istihdam edilmek üzere personel alımı gerçekleştirilecek. Başvuruların son tarihi ise yaklaşıyor, sayılı günler kaldı.

İŞKUR tarafından yeni bir personel alımı ilanı yayımlandı. İŞKUR, kamu sektöründe istihdam sağlayacak olan bir kurumun personel alımı yapılacağını duyurdu. Son başvuru tarihi ise yaklaşmakta olan sayılı günlerden oluşuyor.

İlan göre, Türkiye genelindeki bir kamu kurumunda istihdam edilmek üzere 25 personel alımı yapılacağı belirtiliyor. Başvuru şartlarına ilişkin detaylar ise ayrıca duyuruldu. İlgili ilana göre, başvurular sadece İŞKUR resmi web sitesi üzerinden yapılacak.

işkur

Başvuruların son tarihi 22 Mayıs 2023 olarak belirlendi ve adayların başvurularını bu tarihe kadar tamamlamaları gerekmektedir.

ÇAYKUR bünyesinde yapılacak personel alımı için aranan şartlar aşağıdaki şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak ve görevini yapmasına engel bir sağlık sorunu bulunmamak,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya askerlikle ilişiği olmamak, ayrıca herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Ön lisans düzeyinde Çay Eksperliği veya Çay Tarım ve İşletme Teknolojisi bölümlerinden mezun olmak,
  • 2022 KPSS Ön Lisans sınavından en az 60 puan almış olmak (KPSSP93 puan türü).

Başvuruların tamamlanması için son tarih yaklaşmaktadır, adayların başvurularını en geç 22 Mayıs 2023 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN