Kurtlar Vadisi'ni heyecanla bekleyenlere kötü haber! Yeni sezonda bakın kadroda kim yok?

Kurtlar Vadisi'ni heyecanla bekleyenlere kötü haber! Yeni sezonda bakın kadroda kim yok?

'Kurtlar Vadisi' dizisinde canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, efsane dizinin ocak ayında ekranlara geri döneceğini açıklamıştı. Bu haber dizinin hayranlarında müjde etkisi yaratırken efsane karakterden gelen haber, dizinin hayranlarını bu kez üzdü.

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi olan 'Kurtlar Vadisi' dizisinde canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde TRT Müzik'te katıldığı canlı yayında Mazhar Alanson'un sorularını yanıtlayarak 'Kurtlar Vadisi' hayranlarına müjdeli haberi vermişti.

Dizinin ocak ayında ekranlara geri döneceğini açıklayan Necati Şaşmaz, "Kurtlar Vadisi'nde 397 bölüm oynadım, ömrümün 20 yılı Kurtlar Vadisi ile geçti. Kıymetli ancak bir o kadar da yorucu bir işti, bu sebeple bir ara verelim diye düşündük. Dizi tekrar istenmeye başladı, nasipse olacak. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için" demişti.

Şaşmaz'ın bu açıklamaları dizinin hayranlarında büyük bir heyecan yaratırken, dizinin efsane karakterinden gelen haber 'Kurtlar Vadisi' hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

KURTLAR VADİSİ'NDE ROL ALMAYACAK

'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'İskender Büyük' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Musa Uzunlar'ın çekimleri ocak ayında başlayacak efsane dizide yer almayacağı öğrenildi.

Son olarak 2020 yılında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Bir Annenin Günahı' dizisinde rol alan Musa Uzunlar'ın bambaşka bir proje ile ekranlara geri döneceği öne sürüldü.

hqdefault

FARKLI BİR PROJE İLE GERİ DÖNÜYOR

Snob Magazin'den Arif Hür'ün aktardığına göre; Musa Uzunlar, Fox TV'de yayınlanacak 'Hayatımın Şansı' adlı diziyle ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor. Başrollerini Alican Yücesoy ve Şifanur Gül'ün paylaşacağı dizi, küçük kızıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan ve bir üçgenle sınanan Yunga'nın etrafında dönecek.

Esas ilginç noktaya gelecek olursak; Bugüne kadar genelde genelde aksiyon ve mafya dizilerinde görmeye alıştığımız Musa Uzunlar'ı bu kez dram dozu yüksek bir projede izleyeceğiz. Kendisi hakkında sosyal medyada 'mafya babası rolü için doğmuş' benzetmeleri yapılan Uzunlar, bu kez sevenlerini tam anlamıyla ters köşe yapacak..."

897f4dd8515fc7d991f0a23daefc22fb

DİZİNİN HAYRANLARINI ŞAŞIRTTI

Musa Uzunlar'ın bu kararı 'Kurtlar Vadisi'nde rol almayacak' şeklinde yorumlandı. 'Kurtlar Vadisi' dizisinde İskender Büyük karakteriyle ün kazanan Musa Uzunlar'ın, Kurtlar Vadisi yerine başka bir diziyle ekranlara geri dönecek olması efsane dizinin hayranlarını şaşırttı.

Kurtlar Vadisi'nin İskender Büyük'ü Musa Uzunlar'a bir de şimdi bakın

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN