Kurtların arasına kendini gizleyen dahi bir kedi! Onu 10 saniyede fark edenler ise daha dahi…

Kurtların arasına kendini gizleyen dahi bir kedi! Onu 10 saniyede fark edenler ise daha dahi…

Kurt sürüsünün yer aldığı bu görselde kendini onların arasına gizleyen dahi bir kedi yer alıyor. Ancak onu 10 saniyede fark edenler ise daha da dahi… Peki, siz kurtların arasındaki kediyi 10 saniyede görebilecek misiniz? Gelin birlikte deneyelim…

Optik illüzyonlar, gözlerimiz ile beynimizin nasıl çalıştığını anlamak için hazırlanan harika birer çalışmalardır. Optik illüzyon testleri gerçeklikle oynama konusunda o kadar iyi oluyor ki bazen gözlerimiz bizi yanıltabiliyor.

Bu optik illüzyon testi de başta yanıltıcı gibi durabiliyor. Ancak, görsele dikkatli baktığınızda kurtların arasına gizlenen kediyi görmenin aslında çok da zor olmadığını fark edeceksiniz.

kurtlarin-arasindaki-kedi-1.jpg

Süre doluyor… İlk başta zor gibi görünen bu testte kediyi bulmak sizi biraz zorlamış olabilir. Eğer kediyi hala göremiyorsanız resmin sol alt bölümüne odaklanabilirsiniz.

KURTLARIN ARASINDAKİ KEDİ NEREDE?

Türkiye’de 974 kişiye uygulanan bu testte yalnızca 27 kişi 10 saniyelik sürede kurtların arasındaki kediyi bulabilmişti. Bu yüzden bu test zeka sınırlarını oldukça zorlayıcı. Eğer siz hala kedinin nerede olduğunu arıyorsanız işte cevabı:

kurtlarin-arasindaki-kedi-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN