Kuruyemiş olarak biliniyordu, meğer baş ağrısını bıçak gibi kesiyormuş! Migren ağrısına elveda deyin

Kuruyemiş olarak biliniyordu, meğer baş ağrısını bıçak gibi kesiyormuş! Migren ağrısına elveda deyin

Baş ağrısı ağrı kesici ile geçirilemediği zamanlarda alternatif çözümler çare olabiliyor. Bazı doğal besinler yardımınıza koşuyor. Baş ağrısını bıçak gibi kesen bir doğal besin sayesinde migren ağrısı tarihe karışıyor. Peki, evde baş ağrısına ne iyi gelir? Evde ağrı kesici yoksa baş ağrısı nasıl geçer? Baş ağrısına ne iyi gelir? İşte, baş ağrısından kurtulmanın doğal yolu...

Baş ağrıları, çeşitli nedenlerle ortaya çıkar ve şiddeti değişkenlik gösterir. Hafif rahatsızlıklardan şiddetli migrenlere kadar farklı türlerde baş ağrıları görülür. Beyne giden sinir damarlarının kasılması nedeni ile oluşan baş ağrısı migren ve sinüzit gibi hastalıklar sonucunda kronik şekilde de görülebilir. Baş ağrısının ortay çıktığı durumlarda bazı doğal yöntemlerden yardım alabilirsiniz.

BAŞ AĞRISINA NE İYİ GELİR EVDE YİYECEK?

Kabak çekirdeği, migrene bağlı baş ağrısı başta olmak üzere ağrıların giderilmesine yardımcı oluyor. Kabak çekirdeği yüksek magnezyum içeriğine sahip bir besin. Magnezyum beyne giden sinir damarlarının rahatlamasını ve gevşemesini sağlayarak baş ağrısının giderilmesini sağlar.

KABA ÇEKİRDEĞİNİN FAYDALARI NELER?

Aynı amanda baş ağrısı demir eksikliğine bağlı şekilde de görülebilir. Kabak çekirdeği aynı zamanda ihtiyaç duyduğunuz demiri karşılayarak baş ağrısının her iki durumda da geçirilmesine yardımcı olacaktır.

Haberglobal'de yer alan habere göre, başınızın ağrıdığı anlar için yanınızda 1 avuç kadar kabak çekirdeği taşımak yardımcı olur. Bir porsiyon kabak çekirdeği günlük magnezyum ihtiyacınızın yüzde 40'ını karşılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN