Küsen çiçekler yeniden barışıyor! Çiçekleri açtırıyor, capcanlı yapıyor! Saksının dibine sadece yarım bardağı yetiyor

Küsen çiçekler yeniden barışıyor! Çiçekleri açtırıyor, capcanlı yapıyor! Saksının dibine sadece yarım bardağı yetiyor

Bitki bakmayı sevenleri üzen en büyük problemlerden biri de küsen çiçekler oluyor. Çiçeklerinizin küstüğü, canlılığını kaybettiği durumlarda bu yöntemi uygulayın anında sizinle geri barışsın.İşte çiçekleri bir anda coşturan o formül…

Ev ortamında bakılan çiçeklerin zaman içerisinde su olduğu görülmektedir. Rengarenk çiçeklerin ev ortamını canlandırdığı bilinirken sağlıklı ve daha canlı bir çiçek için yapılması gerekenler de sık sık araştırılıyor. Solan çiçeklerinizi çöpe atmak yerine bu yöntemi deneyin. Güneş ışığına fazla maruz kalan bir gül su miktarı az olan ya da sıcaklık ve nem gibi faktörler nedeniyle çiçekleriniz zaman içerisinde soğumaktadır. Ancak bu yöntemi uygulayan pişman olmuyor.

SAKSININ DİBİNE YARIM BARDAK EKLEYİN

Eğer çiçekleriniz soğuduysa üzülmenize hiç gerek yok. Güzel çiçeklerinizi anında coşturan o yöntem yüzünüzü güldürecek. Tek yapmanız gereken yarım bardağını saksının dibine dökmek olacak.

Çiçek Coşturan Tarifleri: 9 Farklı Tarif

Yemeklerden sonra şişkinlik sorunu yaşayanların tükettiği maden suyu çiçeklerinizin de dermanı olacak. Solan çiçeklerin dibine yarım bardak maden suyu dökerek yeterli olacak. Bunun için yapmanız gereken yarım bardak Maden suyunun asidi kaçana kadar beklettikten sonra saksının dibine dökmektir.

Maden suyunun içeriğinde bulunan mineraller çiçekleri beslerken küsen çiçeklerinizi yeniden açtıracak daha fazla çiçek görüntüsü ile karşı karşıya kalacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN