Kuşların arasındaki gizli limonları sadece gerçek zekiler bulabiliyor! 11 saniyede bulanların IQ'su 140 çıkıyor!

Kuşların arasındaki gizli limonları sadece gerçek zekiler bulabiliyor! 11 saniyede bulanların IQ'su 140 çıkıyor!

Aşağıda paylaşılan görsel, gözlem becerilerinizi ve zekanızı test etmenin basit bir yoludur. Kuşların arasında saklı limonları bulabilir misin? Yalnızca 11 saniyen var.

Optik yanılsamalar, bir görüntüyü veya sahneyi gözlerimizle gördüğümüzde kolayca aldandığımız veya yanlış algıladığımız bir şeydir. Optik illüzyonları çözmek, bu günlerde netizenlerin en sevdiği şeylerden biri haline geldi. Bu optik illüzyonlar çeşitli biçimlerde gelir ve bazıları kişilik özelliklerine, illüzyonlara ve bilişsel bulmacalara dayanır.

Bu illüzyonlardan bazıları hızlı bir şekilde çözülse de, bazen kafa karışıklığı içinde başınızı kaşımanıza neden olabilirler. Böyle bir viral optik yanılsama internette ortaya çıktı ve burada yanıt için kaydırma yapmadan resimdeki limonları bulmanız gerekiyor.

1-011.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ LİMONLARI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, sarı kuşlarla dolu bir sahneyi gösteriyor. Görselde beş limon gizlenirken kuşları görebilirsiniz ve sizin için görev limonları 12 saniye içinde tespit etmektir.

Yukarıda paylaşılan görsel, gözlem becerilerinizi ve zekanızı test etmenin basit bir yoludur.

RESİMDEKİ 5 LİMONU BULDUN MU?

Keskin görüşe sahip kişiler limonları saniyeler içinde fark eder. Bunu çözmenin anahtarı, görüntüyü dikkatlice incelemektir.

Herhangi bir optik illüzyonu çözmenin en hızlı yolunun ne olduğunu biliyor musunuz? Daima soldan sağa, sonra yukarıdan aşağıya doğru ilerleyin. Bu size zaman kazandıracak ve gizli bilgileri keşfetmenizi kolaylaştıracaktır.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Limonları zaten gördünüz mü? Henüz fark etmediyseniz, endişelenmenize gerek yok çünkü burada sizin için bir çözümümüz var. Kontrol edin, limonların yerleri kırmızı dairelerle işaretlenmiş.

2-007.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN