Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Yıldız'ı tesettüre girdi! Kızıl saçlarını kapattı, gören dilini ısırdı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Yıldız'ı tesettüre girdi! Kızıl saçlarını kapattı, gören dilini ısırdı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile yıldızı parlayan Aslıhan Güner, son haliyle büyük beğeni topladı. Tesettüre giren ünlü oyuncu kendine hayran bıraktı. Kızıl saçlarıyla dikkat çeken Aslıhan Güner'in başörtülü hali de çok beğenildi. Bakın ekranların kızıl güzeli şimdi ne halde?

Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Aslıhan Güner, son haliyle alkış topladı. Yeni filmi için başını örten Güner, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı oynayacak. Zübeyde filminin çekimleri için ekran karşısına çıkan güzel oyuncu afişteki görüntüsüyle ağızları açıkta bıraktı.

aslihanguner.jpg

KIZIL SAÇLARINI KAPATTI! TESETTÜRE GİRDİ

Zübeyde filmi için saçlarını kapatan Aslıhan Güner, filmi için de merak uyandırdı. Usta oyuncu kadrosuyla dikkat çeken film için çalışmalar başladı.

3004920-24730bbf29ba3ed9e1bd4011566af641.jpg

ZÜBEYDE FİLMİ İÇİN İMAJ DEĞİŞTİ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın hayatını konu alan “Zübeyde” filminin çekimleri başladı. Aslıhan Güner’in Zübeyde Hanım’ı, Alican Yücesoy’un da Atatürk’ü oynadığı filmin ilk afişi de yayınlandı.

zubeyde.jpg

Güner'in paylaştığı afişteki tesettürlü görüntüsü en çok dikkat çeken detaylardan biri oldu. Ünlü oyuncuyu görenler "Zübeyde Hanım'ın aynısı olmuş", "Bu kadar benzemesini beklemiyordum" şeklinde yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN