Lahmacunu bugüne kadar hep yanlış yiyormuşuz! Mehmet ve Somer Şef lahmacunda kimsenin bilmediği püf noktasını açıkladı

Lahmacunu bugüne kadar hep yanlış yiyormuşuz! Mehmet ve Somer Şef lahmacunda kimsenin bilmediği püf noktasını açıkladı

Yediden yetmişe herkesin favorisi olan lahmacunu hep yanlış yiyormuşuz! Bugüne kadar lahmacun yedik sanıyorduk! Bugün ünlü şefler tüm Türkiye’yi aydınlattı! Mehmet ve Somer Şef lahmacunda kimsenin bilmediği püf noktasını açıkladı! İşte detaylar...

Ekranların sevilen programı MasterChef Türkiye’de bu gece yine heyecanlı bir rekabet yaşandı. Heyecanlı rekabette yapılan yemek bu kez lahmacun oldu. Yarışmacılar harıl harıl lahmacun yaparken şefler lahmacunla ilgili herkesin doğru bildiğinin yanlış olduğunu söyleyerek seyircileri aydınlattı.

LAHMACUNU YANLIŞ YİYORMUŞUZ

634d32c64e3fe110dc496d53.webp

Yarışmacılar arasında lahmacun göreviyle rekabet yaşanırken Somer Şef ve Mehmet Şef geleneksel lezzet olan lahmacun için aslında hep yanlış yendiğini söyledi.

MEĞER LAHMACUN BÖYLE YENİYORMUŞ

Somer Şef ve Mehmet Şef, lahmacunun yanında sürekli servis edilen marul, roka, domates ve soğan gibi malzemelerin aslında yemeğin lezzetini bozduğunu hatta yok ettiğini söyledi.

SADECE MAYDANOZ VE LİMONLA...

12662852-1200x675-1.webp

Ünlü şeflerin söylediğine göre lahmacun sadece maydanoz ve limonla yenirmiş!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN