Lavabonuza bunu dökün tüm kötü kokulardan kurtulun! Bir kaç damla eklemeniz yeterli. Meğer çözümü çok basitmiş

Lavabonuza bunu dökün tüm kötü kokulardan kurtulun! Bir kaç damla eklemeniz yeterli. Meğer çözümü çok basitmiş

Günlük hayatımızda en çok kullandığımız alanlardan biri mutfaklardır. Özellikle Ramazan ayı ile birlikte mutfak kullanımı daha da artarken ev hanımlarının en büyük rahatsızlıklarından biri kokan lavabolar oluyor. Ne deneseniz de bu kötü kokudan kurtulamıyorsanız çözümü çok basit. Lavabonuza bunu dökün tüm kötü kokulardan kurtulun! Bir kaç damla eklemeniz yeterli.

Lavaboda oluşan kötü koku bazen inanılmaz derece artabiliyor. Çoğu ev hanımı lavabolarındaki kötü kokulardan rahatsız olurken bunun çözümü için birden farklı yöntemler deneyebiliyor. Sizde bu dertten başınız ağrıyorsa mutlaka bu yöntemi deneyin. Meğer çözümü çok basitmiş. Lavabonuza bunu dökün tüm kötü kokulardan kurtulun. Bir kaç damla eklemeniz yeterli olacak. İşte hayat kurtaran o pratik yöntem...

LAVABONUZA DÖKÜN TÜM KÖTÜ KOKULARDAN KURTULUN

Havaların ısınmasıyla birlikte ev hanımlarının en şikayetçi olduğu konulardan biri lavabolarda oluşan kötü kokular. Ne denerseniz deneyin bu kokular bir türlü geçmez. Ancak size vereceğimiz bu basit yöntem ile hem lavabonuz pırıl pırıl olacak hem de kötü koku anında gidecek.

yeni-proje-2024-04-03t152358-329.jpg

BİR KAÇ DAMLA YETERLİ OLACAK! İŞTE O BASİT YÖNTEM...

Lavaboda oluşan kötü koku problemi, yarım fincan karbonata birkaç damla vanilya yağı eklemeniz yeterli olacaktır. Bu işlem için ise bu adımları takip etmeniz yeterli olacaktır;

  • Yarım fincan karbonata birkaç damla vanilya yağı eklenir ve karıştırılır.
  • Ardından kötü koku oluşan mutfak lavabosuna dökülür.
  • Ortalama 1 saat beklenir.
  • Süre tamamlanınca sıcak su akıtılır ve kötü kokunun adeta sona erdiği görülebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN