Maaş taşımak cepleri para dolduracak! Yapı Kredi Bankası rekor promosyonu duyurdu

Maaş taşımak cepleri para dolduracak! Yapı Kredi Bankası rekor promosyonu duyurdu

Emekli vatandaşlar internet üzerinden en yüksek promosyon ödemesi yapan bankayı araştırmaya devam ediyor. Peki hangi banka en yüksek ödemeyi yapıyor? Tüm detaylar haberimizde.

EYT yasası sonrasında maaşlara yapılan zamların da etkisiyle bankaların promosyon ödemeleri de yükselişe geçti. Peki hangi banka yüksek promosyon ödemesi yapıyor? Şartlar neler? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

AVANTAJLI PROMOSYON ÖDEMELERİ

Emekli vatandaşlar en avantajlı ödeme yapan bankayı merakla araştırırken müjdeli haber Yapı Kredi'den geldi. Yapı Kredi promosyon ödemesinin yanında emekli müşterilerine birçok farklı avantajı da sunuyor. Emekli maaşını bankaya taşımak için mobil uygulama, internet bankacılığı, 444 0 444 ya da 0850 222 0 444 çağrı merkezi numarasından işlemler kolaylıkla yapılabiliyor. Aynı zamanda maaş taşıma işlemleri kimlikle birlikte şubeye başvurarak veya e-Devlet sistemi üzerinden de değiştirilebiliyor. 

Yapı Kredi Bankası Emekli Promosyon Kampanyası

Emeklilik promosyonlarından faydalanmak için maaşın bankaya taşınması ve üç sene bankada kalma taahhüdü verilmesi gerekiyor. Yapı Kredi emekli promosyon kampanyası 6 Nisan ve 30 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak. Banka promosyon ödemesi yanında yeni emekli müşterilerine birçok farklı avantajı da beraberinde sunuyor. Yapı Kredi emekli promosyon tutarları güncel halinden faydalanmak için 6 Nisan ve 30 Nisan tarihleri arasında maaşın bankaya taşınması ve üç sene bankada kalma taahhüdü verilmesi gerekiyor. Yapı Kredi Bankası emeklilik maaş taşıma işlemleri mobil uygulama, internet şubesi, çağrı merkezi ve şube üzerinden halledilebileceği gibi e-Devlet sistemi üzerinden de yapılabiliyor. Yapı Kredi Bankası emekli promosyonu kapsamında müşterilere 8 bin 500 TL'ye kadar ödeme yapıyor. Maaşa göre 3 bin 500 TL'ye kadar emekli maaşı alan vatandaşlar 4 bin 500 TL, 3 bin 500 TL ve 7 bin 500 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlar 5 bin 250 TL, 7 bin 500 TL ve 10 bin TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlar 6 bin 750 TL ve 10 bin TL ve üstünde emekli maaşı alan vatandaşlar 7 bin 500 TL promosyon ödemesi ve ek olarak farklı avantajlar da sunuyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN