Maaşını alan ŞOK'taki indirime koşacak! Zeytinyağı 95 TL'ye düştü: Büyük indirim o gün başlıyor!

Maaşını alan ŞOK'taki indirime koşacak! Zeytinyağı 95 TL'ye düştü: Büyük indirim o gün başlıyor!

ŞOK'ta 5 Nisan itibariyle muhteşem ürünler sizleri bekliyor. Airfryer'ı bu fiyatta hiçbir yerde görmediniz! İşte detaylar...

ŞOK market zincirinin 5 Nisan kataloğu büyük bir ilgiyle karşılanacak. Katalogda yer alan sızma zeytinyağı 95 TL, Aytaç dana sucuk 79 TL ve bebek nevresim seti 129 TL'den satışa çıkacak. Herkesin erkenden alarmını kurup ŞOK mağazalarına akın etmesi bekleniyor. İşte 5 Nisan'da geçerli olacak diğer indirimli ürünler...

şok 5 nisan

Anadolu Mutfağı'nın Kırmızı Mercimek'i 20,95 TL'den satışa sunulurken, Lio Sızma Zeytinyağı 95 TL'ye indirimli olarak bulunabilir. Piyale Un 20,95 TL, Anadolu Mutfağı'nın Baldo Pirinç'i ise 33,95 TL'den satışa çıkacak. Aytaç'ın Geleneksel Kangal Sucuk'u 79,90 TL, Mis Tam Yağlı Tost Peyniri 239 TL, Granik Süt Reçeli ise 29,90 TL olarak ŞOK marketlerde bulunabilir.

şok 5 nisan

Milyonlarca vatandaş ŞOK Market kapılarında sıra olacak! Mon Amour markasının farklı ürünleri, Lipcare 14,90 TL, Shine Lip Gloss 29,50 TL, Pompalı Aseton 19,25 TL, Oje 12,50 TL ve BB Krem 25 TL gibi fiyatlarla satışa sunulacak. Ayrıca, kişisel bakım ürünleri dışında, Arko Men Traş Köpüğü ve Traş Kremi, Gilette Blue 3 Comfort ve Permatik Pro, Teno Kağıt Havlu, Teno Tuvalet Kağıdı, Bingo Matik gibi temizlik ürünleri ve Baby Turco Bebek Bezi de indirim kataloğunda yer alacak. Ek olarak, Orkid Ultra Ekstra Paketli Gece ürünü de bu market zincirinde satışa sunulacak ve 77,90 TL'den satın alınabilecek.

şok 5 nisan

Son dönemlerin en çok ilgi gören mutfak ürünü Kiwi marka XLarge Airfryer 2.299 TL'ye satışa sunulurken, cihazın kullanımı için Airfryer Pişirme Kağıdı 39,95 TL'ye satın alınabilir. Akdeniz Aile Boyu Çaydanlık 399,90 TL, 6'lı Galata Çay Bardağı 74,95 TL ve Naz markalı 6 kişilik Kahve Fincan Takımı 299 TL gibi ürünler de indirimli fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuldu. Aynalı Peçetelik 69,95 TL, Borcam Bake&Keep Plastik Kapaklı Dikdörtgen Tepsi 114,90 TL ve Emaye Kızartma Tavası 119,95 TL gibi ürünler de listedeki diğer cazip fırsatlardan sadece birkaçı. 

şok 5 nisan

Fisher-Price markalı eğitici ürünler Şekil Eşleştirme Arkadaşı Kelebek, Neşeli Piyano, Köpekçiğin Oyun Macerası ve Geveze Telefon gibi birçok çeşidiyle dikkat çekiyor. Eğitici Hikaye Kitabı, Eğitici Tablet, Eğitici Köpeğin Uzaktan Kumandası ve Eğitici Oyun Kumandası ise çocukların öğrenme sürecine katkıda bulunacak nitelikte ürünler arasında yer alıyor. Ayrıca hayvan temalı dişlikler ve çıngıraklar gibi ürünler de eğlenceli bir öğrenme deneyimi sunuyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN