Madonna'dan deprem paylaşımı! Dünyayı bağış için o kuruma yönlendirdi: Türk ünlülerden yorum yağdı!

Madonna'dan deprem paylaşımı! Dünyayı bağış için o kuruma yönlendirdi: Türk ünlülerden yorum yağdı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremin ardından kurtarma çalışmaları hızla devam ettiriliyor. Bölgeye Türkiye'nin her yerinden yardımlar ulaştırılırken dünyaca ünlü birçok sanatçı da taziye dileklerini ileterek deprem bölgesinde yardımda bulundular. O isimlerden biri de Madonna'ydı. Madonna, deprem bölgesinde çekilen bazı görüntüleri alıntı yaptı ve tüm şehirlerin silindiği gördüğünü ve bunun çok kalp kırıcı olduğunu dile getirdi. Madonna, paylaşımında AHBAP derneğine bağış çağrısında bulundu.

Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Madonna, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından Instagram hesabından hem Türkiye'ye hem de Suriye'ye destek mesajı yayınladı. 54 yaşındaki ünlü yıldız, yaptığı paylaşımda deprem bölgesinde çektiği bir fotoğrafa yer verdi ve paylaşımına samimi duygularını da ekledi.

Madonna'dan deprem paylaşımı

"BİRÇOK İNSAN SEVDİKLERİNİ KAYBETTİ"

Madonna, 14 Şubat sevgililer gününde herkesin aşktan bahsettiğini fakat Türkiye ve Suriye'ye yaşayan bir çok insanın sevdiklerini kaybettikleri vurgusunu yaptığı paylaşımında "Tüm sevgi ve şifa enerjimizi büyük kayıp ve yıkıma uğrayan Türkiye ve Suriye'ye gönderelim. Birçok insan evini ve işini kaybetti. Onların sevdiklerini bile söyleyemiyorum. Bütün şehirler silindi." ifadelerini kullandı ve AHBAP derneğine bağış çağrısında bulundu.

Madonna'dan deprem paylaşımı

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN