Magazin dünyasını sarsan karar alındı! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden ayrılık açıklaması: 8 aylık evlilik sona eriyor!

Magazin dünyasını sarsan karar alındı! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden ayrılık açıklaması: 8 aylık evlilik sona eriyor!

Magazin dünyasını sarsan ayrılık haberi ile birlikte gündem değişti. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç tarafından yazılı bir açıklama ile boşanma kararları açıklandı. 8 yıl süren evlilikler sona eriyor. Metinde yer alan ifadeler ise takipçilerini hüzne boğdu. Ayrılık kararı alan ünlü çift sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...

OĞUZHAN KOÇ VE DEMET ÖZDEMİR'DEN BOŞANMA KARARI!

Magazin dünyasının en sevilen çiftlerinden birisi olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden üzen haber geldi. Uzun zamandır evliliklerini devam ettiren çiften boşanma açıklaması geldi. Gündemi değiştiren açıklama ile birlikte 8 yıllık evliliklerini noktalayacaklarını tüm takipçilerine duyurdular.

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamalar ile birlikte ayrılıklarını duyurdular. Hüzne boğulan takipçileri ise okuduklarına inanamadı. Televizyon ekranlarının en sevilen yüzü ve sanat camiasında yer edinen Oğuzhan Koç ve aynı şekilde ekranların güzel yüzü Demet Özdemir tarafından ayrılık açıklamaları magazin dünyasının gündeminde yer aldı. İkili tarafından yapılan ortak yayında ayrılık açıklamalar takipçilerine yapıldı.

Yapılan ortak açıklamada karşılıklı bir şekilde saygı çerçevesinde bu kararı aldıklarını belirten ünlü çift, "Bu kararın ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor, onları üzmeden yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

1-009.jpg

DEMET ÖZDEMİR'DEN 2'İNCİ AÇIKLAMA GELDİ!

Yapılan açıklamanın üzerine Demet Özdemir, Instagram hesabı üzerinden bir hikaye paylaştı. Paylaşım yaptığı hikâyede ise bir başka açıklama yer alıyordu. Demet Özdemir tarafından yapılan ayrılık açıklamasında ise evliliği bir süredir yürütemediklerini ve bu durumu tespit ederek sona erdirme kararı aldıklarını da açıkladı.

Demet Özdemir açıklamasının devamında ise, "Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor, onları üzmeden yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu süreci aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz" sözlerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN