Makineniz yıkarken köpürmüyorsa bunu deneyin! Kadir Ezildi'nin basit tekniği: Artık köpük köpük tertemiz yıkanacak

Makineniz yıkarken köpürmüyorsa bunu deneyin! Kadir Ezildi'nin basit tekniği: Artık köpük köpük tertemiz yıkanacak

Yeni nesil çamaşır makineleri su tasarrufu üzerine programlanmış durumda. Fakat bu durumda çamaşırlar yıkanırken istenilen düzeyde köpürmeye biliyor. Bazı kullanıcılar da bu durumdan memnun kalmıyor. Ünlü isim Kadir Ezidi de bu konuya bir çözüm buldu. İşte detaylar...

Bir çoğumuzda çamaşır makinesi ne kadar köpürürse o kadar temiz olacağı düşüncesi var. Fox TV ekranlarında sunduğu temizlik programlarıyla ünlenen Kadir Ezidi'nin bu konudaki yöntemi sosyal medyada viral oldu.

havlu.jpg

En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezidi, verdiği temizlik tüyolarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Bunlara bir yenisi daha ekleyen ünlü ismin verdiği çamaşır makine tüyosu sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

kopuk.jpg

BEYAZ ÇAMAŞIRLAR BEMBEYAZ OLACAK

Kadir Ezidi'nin verdiği yöntemle artık köpürmeyen çamaşır makinesi kalmayacak. İşte detaylar... Çamaşır makinenizin su aldığı sırada yaklaşık 3 - 4 litre kadar su eklerseniz, köpüklü bir görüntü elde edeceksiniz. Bu yöntemle beyaz çamaşırlar bembeyaz oluyor. Fakat çok fazla su koymak makineye zarar verebilir. Bu noktada dikkatli olmak gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN