'Maneviyatım ağır basıyor' diyerek sahneleri bırakmıştı! Ferdi Tayfur'un kız Tuğçe Tayfur'un son hali herkesi şaşırttı

'Maneviyatım ağır basıyor' diyerek sahneleri bırakmıştı! Ferdi Tayfur'un kız Tuğçe Tayfur'un son hali herkesi şaşırttı

Son dönemde nişanlısı Burak Kalfa ile yaşadığı ayrılıkla adından söz ettiren Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur geçtiğimiz günlerde 'artık maneviyatım çok ağır basıyor' açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü ismin son hali herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz aylarda 'Sanırım artık maneviyatım çok ağır basıyor' açıklamasıyla sahneleri bıraktığını açıklayarak dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur'un son hali herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz aylarda sürpriz bir kararla sahneleri bıraktığını açıklayan Tuğçe Tayfur, tesettüre girdi. Son dönemde nişanlısı Burak Kalfa ile yaşadığı ayrılıkla adından söz ettiren Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak hem nişanlısı Kalfa ile barıştığını hem de tesettüre girdiğini açıkladı.

Tesettürlü halini paylaşan Tuğçe Tayfıur, "Pazartesiye yeni başlangıçlarla merhaba dedik" dedi. Ünlü ismin daha önceki paylaşımlarını kaldırması da dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz aylarda 'artık maneviyatım çok ağır basıyor' açıklamasında bulunan Tuğçe Tayfur şunları söylemişti:

"Hiç kimsenin isteklerine göre kararlar vermiyorum. Kendi vermiş olduğum bir karar. Annemle istişare ettik. Çok uzun süredir de düşünüyordum ama söz verdiğim sahnelerim vardı. Onların bitmesini bekliyordum. Yılbaşıyla birlikte de bitti sahneler. Ocak ayı ile birlikte gelen teklifleri geri çevirmeye başladım. Biliyorsunuz annem ben çok küçük yaşlardayken maneviyetı ile ön planda olmaya başladı. Ergenlik dönemimle birlikte onun değişimini fark ettim. Her zaman onun hayatı cazip geliyordu bana açıkcası. Sanırım artık maneviyatım çok ağır basıyor. Şarkı söylemeyi çok seviyorum o ayrı bir şey ama o içkili ortamları artık kaldıramıyorum. Herkesin kendi yaşam şekli, tarzı kötü bir şey yoktur illaki ama bu zamana kadar da sonuçta o işten ekmek kazandım bir şey söyleyemem... Atıyorum bir şampanya gönderilmesi beni rahatsız ediyor artık. Bizim camiamızda bir katakulli var, ben artık kaldıramıyorum. Bu saatten sonra ne yapacağım bana da sürpriz olacak. Ben camia ile ilgili her şeyi komple kapatmak istiyorum. Çalışmaya alışmış bir insan olarak çalışırım mutlaka ama daha uygun, kafama daha yatan işler yaparak sanırım..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN