Martin Luther King ve Malcolm X'in yaşamları dizi oldu

Martin Luther King ve Malcolm X'in yaşamları dizi oldu

Sivil hak mücadelesinde dünyaca tanınan isimler arasında yer alan Martin Luther King ve Malcolm X'in hayatı, National Geographic ekranlarında yayımlanacak dizi ile gündeme geliyor.

Amerikalı siyasetçi ve insan hakları savunucusu olan Martin Luther King ve Malcolm X'in yaşamları dizi oldu. Suikast sonucu hayatlarını kaybeden dünyaca tanının iki isminde çocukluğundan hayatlarındaki gelişmeler dizide işlenecek.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre sivil haklar hareketinin önde gelen seslerinden Martin Luther King ve Malcolm X'in hayatını anlatan 8 bölümlük 'Deha: Martin Luther King ve Malcolm X', 6 Şubat'tan itibaren her Salı saat 21.00'de National Geographic' izleyicilerle buluşacak.

ÇOCUKLUKLARINDAN BAŞLAYACAK

Yapımcılar Damione Macedon ve Raphael Jackson Jr. tarafından hazırlanan "Deha: Martin Luther King ve Malcolm X", Martin Luther King ve Malcolm X’in çalkantılı çocukluklarından, uğradıkları suikastlarına uzanan hayatlarını 8 bölüm halinde izleyicilerle buluşturuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN