Kızılcık Şerbeti'ne yeni oyuncu

Kızılcık Şerbeti'ne yeni oyuncu

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Oyuncu Sema Öztürk dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde 'Azra' karakterine hayat verecek.

Show TV'de yayınlanan, ekranların reyting rekortmeni dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı'nın paylaştığı fenomen dizi Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna oyuncu ve sunucu Sema Öztürk dahil oldu.

sema-ozturk.jpg

Öztürk, dizide üst düzey yönetici olan 'Azra' karakterine hayat verecek. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Metehan ile yolları kesişecek olan Azra'nın gelişi sürpriz gelişmelere sahne olacak ve senaryonun akışını değiştirecek.

sema-ozturk-23.jpg

SEMA ÖZTÜRK KİMDİR?

Sema Öztürk 23 Haziran 1977'de İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümünden mezun oldu. Kral TV'de VJ'lik ve sunuculuk yaptı.

“Şaka Gibi”, “Ekopazar”, “Yabancı Gelin”, “Bugün Ne Giysem (Final)", “Dokun Bana”, “Formula 1”, “2 Oda 1 Salon” programlarının sunuculuğunu yaptı.

sema-ozturk-2.jpg

“Karadayı”, “Hacı”, “Melekler Adası”, “Kara Melek”, “Ayrılsak da Beraberiz”, "Meryem" dizilerinin yanı sıra “Deli Dumrul” ve “Avrupalı” sinema filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer aldı.

2007-2008 yılları arasında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Jülide Toros karakterini canlandırdı.

Son olarak, 2019-2020 yılları arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Damla karakterini canlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN